Viderstilling af telefonopkald fra dine kunder til os i call centeret, så går ingen opkald tabt.
Når du har travlt og har brug for at få beskedservice fra et dansk call center. Du skal du være sikker på at dine kunder modtages af erfarne receptionister der ved hvad din forretning drejer sig om.

Erfarne og voksne receptionister

Ved opstart af viderstilling og telefonpasning og beskedservice sikrer vi at alle vores medarbejdere sætter grundigt ind i din forretning, så de kan hjælpe og vejlede dine kunder bedst muligt ved opkald.

Vores receptionister er alle voksne medarbejdere med mange års erfaring med kundeservice og kundebetjening på telefon, og sætter en ære i at betjene dine kunder som var de ansat i din virksomhed.

Alle medarbejdere hos Censea Office arbejder som funktionærer og på fuld tid. Vi benytter os ikke af vikarer, ferieafløsere men sørger for at vi har en fast og dygtig stab af medarbejdere klar til at yde den bedste telefonpasning. Til glæde for de virksomheder vi hjælper med viderstilling og telefonpasning service.

Hvorfor skal du viderstille din telefon?

Det at være tilgængelig er også blevet et stærkt salgsparameter. Vores kunder forventer at kunne få kontakt med det samme og få svar på forespørgsler, bestille varer eller få mere information og tilbud.
Ofte vil virksomheder hvor ejerlederen styrer alle funktioner, og også udfører det bestilte arbejde for sine kunder, have svært ved at nå at modtage alle opkald. Kunden vil blive mødt af en telefonsvarer og viderstilling af telefonen kan være en god løsning. Behøver vi at sige at vi naturligvis gør hvad vi kan for at holde de forstyrrende telefonsælgere væk også…

Hvornår skal du viderstille din telefon?

Vi kan besvare opkald alle dage i åbningstiden, og du kan derfor viderstille din telefon når det passer dig. Du kan viderstille hele tiden når du arbejder, i pauser eller møder, eller når du skal på ferie. Vi sørger for at vores receptionister er klar til at modtage opkald fra din telefonbesøgende.

Hvordan viderstiller jeg min telefon?

Det kan gøres på 2 måder:

  1. Du viderstiller din telefon hele tiden til et telefonnummer du får leveret af call centret.
    Vi kan se at der ringes til din virksomhed, og besvarer alle opkald med din personlige velkomsthilsen.
  2. Din mobiltelefon stilles videre til os efter f.eks. 3 ring. Dette skal gøres via en opringning til dit teleselskab og kaldes som regel for ”viderstilling ved intet svar eller optaget”. Det betyder at telefonen ringer hos dig 3 gange og derefter stilles videre til os hvis du ikke besvarer den.Udenfor åbningstiden, har vi lavet en telefonsvarerbesked til dig. Du får beskederne tilsendt på din mail inkl. alle informationer om opkaldet. En Mp3 lydfil medsendes ligeledes som du kan aflytte hvis der er indtalt en besked.

Hvor hurtigt kan jeg komme i gang med viderstilling?

Vi kan starte med det samme. Giv os et opkald og så taler vi om hvad dit behov er, og hvordan vi bedst kan hjælpe dig og dine kunder med en løsning. Du kan også få telefonpasning service her.

Vi kontakter dig indenfor 24 timer og så er du i gang med viderstilling af telefonen og kan få tid til flere kunder.

Billig Telefonpasning viderstilling af telefon beskedservice