Kniber det for din virksomhed med at have tid til at besvare de mange opkald fra dine kunder og samarbejdspartnere? Eller er det svært at dække telefonpasning ind, når der er møder eller ferietid på kontoret? Med vores professionelle og billige telefonservice går det som en leg. Og dine kunder opdager end ikke, at det er os, som de møder i den anden ende.

Mærker dine kunder forskel?

Nej, det gør de ikke. Det er alene dig, der kan mærke en forskel. Forskellen ligger i, at telefonen ringer hos os og ikke hos dig. Vi behandler alle dine opkald på professionel vis og tager dine kunder i hånden og sørger for enten at stille dem om til den rigtige medarbejder eller at tage imod besked.

Når vi besvarer et opkald for dig, præsenterer vi os på din virksomheds vegne. Kunden i den anden ende har altså ikke en chance for at vide, at du har outsourcet din telefonpasning til os. De kan høre os – men ikke se os. Det eneste, som dine kunder bemærker, er, at de bliver mødt af en venlig stemme i røret, som hjælper dem videre på professionel vis.

Vi har ikke travlt

Vores kerneopgave er telefonpasning – og vi tager os god tid til hvert enkelt opkald. Vi har ikke tusind andre opgaver kørende ved siden af, og dine kunder vil derfor aldrig føle, at de forstyrrer os, når vi besvarer telefonen. Vi sidder der for det samme. Vi har håndteret telefonservice i årevis, og vi ved præcis hvad, der skal til, for at kunden i røret føler sig hørt og hjulpet godt videre.

Du bestemmer selv, om du vil have besked via mail eller på SMS, når der tikker en ny besked ind til dig. Vi skal nok sørge for, at alle beskeder går igennem, så du ikke misser en eneste telefonbesked – eller kunde i sidste ende.

Din telefon bliver altid besvaret

Du ved selv, hvor frustrerende det kan være at ringe forgæves. Lader du os passe din telefon for din virksomhed, undgår du at lade dine kunder blive mødt på den måde. Hos os er der altid en venlig stemme, der besvarer telefonen, og vi tør godt garantere dig, at dine kunder ikke bemærker, at det er os, der fungerer som din telefonreception.

Med vores hjælp kan du være sikker på, at dine opkald altid bliver besvaret. Der er ingen kunder, der ringer forgæves eller bliver mødt af en telefonsvarer. Det sparer dig altså ikke bare for tid at have os til at passe din telefon. Du sparer også penge ved ikke at misse et eneste opkald fra en kunde.

Mere tid til din virksomhed

Lader du os passe din telefon, får du frigivet mere tid til at fokusere på andre vigtige ting i din virksomhed. Har du selv tjansen, bliver du afbrudt i tide og utide, og ansætter du din egen receptionist, kan du nemt blive ramt ved ferie eller sygdom.

Hos os får du en fleksibel og professionel telefonpasning, som altid er til rådighed. Du behøver ikke tænke på koordinering i forhold til ferie, møder eller sygdom. Vi er der altid – og dine kunder får altid en god service.