Flere virksomheder investerer i telefonpasning

Tid til flere kunder? Vidste du at flere og flere virksomheder investerer i professionel telefonpasning?
Det er faktisk ingen dum ide – Se en kort præsentationsvideo længere nede:

Tilgængelighed på telefonen er også et salgsparameter i kampen om kunderne

Flere og flere forventer i stigende grad at kunne få omgående kontakt med deres leverandører og samarbejdspartnere, men møder desværre alt for ofte at blive mødt af en optaget tone eller en automatisk telefonsvarer ved telefonisk henvendelse.

Det er ikke professionelt at få forbindelse til en automatisk telefonsvarer i åbningstiden, og kunderne er hurtigt videre til den næste i rækken af mulige leverandører. (Faktisk er Censea Office stiftet på baggrund af en sådan oplevelse hos en VVS virksomhed der ikke besvarede telefonen. Du kan læse mere HER)

Har du for travlt og ikke tid?

Hvis din virksomhed ikke har den fornødne tid til at tale med kunderne, har i så tid til at udføre eller levere de produkter der bliver tilbudt?
Derfor bør din virksomhed over at få passet telefonen hos mig og mine medarbejdere.
Kunden kan lægge en besked hos en professionel receptionist der smiler i telefonen ved modtagelsen.

Kun de rigtige opkald og beskeder

Alle opkald bliver screenet. Du får kun de rigtige opkald og beskeder. Telefonsælgere fra ind- og udland og andet godtfolk der gerne vil tilbyde din virksomhed alt mellem himmel og jord bliver sorteret fra, og du får tid til flere kunder. Alle beskeder til dig sendes omgående på e-mail eller SMS med alle relevante informationer, så du ved hvad du evt. skal forberede dig på inden du ringer tilbage når du har tid.

Det virker bare!

Som administrationschefen for flyttefirmaet i videoen ovenover siger. Det giver ro til kunderne, at vi ved at telefonen bliver besvaret. Der bliver stillet om til den rigtige medarbejder, og er der optaget bliver der lagt en besked, som er lige til at gå til – Det virker bare!

Lars vil tage din telefon

At lade en ekstern telefonservice passe sine kunder på telefonen mens man har travlt kræver naturligvis tillid. Vi gør det hver dag og hjælper vores kunder i forskellige brancher med at få besvaret opkald, stillet om eller modtage beskeder fra de telefonbesøgende.
Vi vil også gerne hjælpe dig og din virksomhed, og du er velkommen til at kontakte mig for mere information og mulighederne, så vi sammen kan finde netop den løsning du har brug for.

De bedste hilsner
Lars Blumensaadt