Savner du tid og ro til at koncentrere dig om dit arbejde – og at have ordentlig tid til at tale med dine kunder?

Jeg har lavet et lille regnestykke, hvor du kan se, hvor megen tid telefonpasning kan frigøre for dig – men hør først, hvad Mads Paaskesen, direktør i PL & Partners, har af erfaringer med telefonpasning:

“Mindre stress, bedre tid til kunderne og mere salg. Det er umiddelbart de tre ting jeg har fået ud af mit samarbejde om telefonpasning med Censea Office. Mine kunder responderer godt på det, og de føler, at de får fat i mit firma, hvilket giver dem ro, og mig mulighed for at få en god dialog med dem senere.”

God tid til dine kunder

Du ved, at når telefonen ringer, risikerer du at miste en ordre, hvis du ikke tager den. Måske prioriterer du at tage din telefon, hver gang den ringer, men har ofte dårlig tid til at snakke, fordi du var midt i noget andet?

Telefonpasning kan give både dig og dine kunder nogle stressfrie samtaler – for selvfølgelig har du tid til at tale med dine kunder, det skal bare ikke være, lige mens du er fordybet i dit arbejde.

Mindre stress og tid til fordybelse?

Det, der stresser os, er sjældent selve arbejdet eller kontakten med kunderne – det er afbrydelserne. Og ud over stress betyder afbrydelserne mistet arbejdstid. Når vi bliver afbrudt af et opkald og lidt efter genoptager arbejdet, går der nemlig et stykke tid, før vi igen er fuldt fokuserede. Et forsigtigt skøn er, at der går omkring 5 min. effektiv arbejdstid tabt pr. afbrydelse.

Men hvad pokker: 5 minutter, lidt stress og mistet fordybelse er jo ikke alverden…

 

 

 

 

 

Regnestykket: Så megen tid går der med afbrydelser i dit arbejde

De små minutter bliver faktisk til en hel del. Her kommer mit lille regnestykke med det udgangspunkt, at du bliver afbrudt i dit arbejde cirka 6 gange dagligt:

6 X 5 min. effektiv arbejdstid = 30 min. tabt arbejdstid pr. dag.

På ugebasis bliver det til 2,5 time – ca. 10 timer om måneden eller 120 timer om året.
Du mister altså omtrent 3 effektive arbejdsuger årligt på de 6 daglige afbrydelser!

Måske bliver du ikke afbrudt så tit – eller måske oftere? Prøv selv at lave regnestykket!

Telefonpasning giver mindre stress, mere tid og ro til at koncentrere dig samt en række andre fordele.
Se mere om, hvad andre får ud af at lade os passe deres telefon, på: Referencer – eller ring, og få en snak om netop dine udfordringer og muligheder.

Vi tager telefonen!