Har du en klinik og vil du gerne slippe for selv at skulle tage imod tidsbestillinger, mens du er i gang med at hjælpe dine klienter? Og bliver du ofte forstyrret i dit arbejde, når din telefon ringer på din klinik?

Hos Censea Office tilbyder vi telefonpasning og bookingservice til klinikker og behandlere. Lader du os om din tidsbestilling og din telefonpasning, får du frigivet mere tid til at koncentrere dig om dit arbejde og de klienter kunder, som kommer i din klinik.

Hvordan kan telefonpasning og bookingservice hjælpe dig?

  • Du får mere tid til at fordybe dig i dit arbejde.
  • Du kan tilbyde dine klienter og kunder en bedre service.
  • Du bliver ikke forstyrret af telefonen i tide og utide.
  • Dine kunder ringer aldrig forgæves. Vi besvarer alle opkald med et smil.
  • Dine kunder kan nemt og hurtigt bestille eller ændre en tid hos dig.
  • Dine kunder får et større nærvær i din klinik og i telefonen.

Du gør også dine kunder en tjeneste

Vores ønske er at dine klienter får det bedste og mest professionelle møde med din virksomhed når de kontakter dig på telefonen.

Hvis du lader os passe din telefon og tage imod tidsbestillinger til din klinik, gør du ikke bare de klienter kunder, som du er ved at behandle, en tjeneste. De slipper for, at du skal gå til og fra hver gang, at telefonen ringer, og de kunder, der ringer, slipper for at vente på, at du kan komme til telefonen eller lægge en besked på din telefonsvarer som du skal aflytte og derefter følge op på.

Med vores hjælp er der ingen ventetid på telefonen, og dine kunder bliver mødt af en professionel og nærværende stemme i røret. Vi ønsker at blive opfattet som en del af din klinik og klienten vil opleve at telefonbetjeningen virker. Skal der bestilles en ny tid? Oprettes en ny klient? Eller skal der ændres i allerede bestilte behandling, så klarer vi også det.

Vores receptionister hjælper hver dag behandlere og klinikker med at passe telefonbetjeningen og aftale tider til behandling, og vi har således stor erfaring indenfor området. Om du har et bookingsystem eller bruger en elektronisk kalender, så sørger vi for at den er opdateret og du kan bruge tiden på behandlingen af din klienter.

Bestil bookingservice og telefonpasning til din klinik i dag

Alle telefonbesøgende bliver mødt af en venlig og smilende receptionist i telefonen, der byder velkommen med din egen velkomsthilsen. Vores bookingservice og telefonpasning gør det nemmere for dig at drive din klinik, og du får en mindre travl arbejdsdag.

Lyder vores telefonservices som noget for dig og dine klienter? Så er du velkommen til at ringe til os. Har du spørgsmål til vores services, hører vi også altid gerne fra dig. Vi kan hjælpe dig når du har behov. Hver dag, på bestemte tidspunkter eller når du har travlt og ønsker ro.

Du kan altid ringe til os på telefon 72 73 64 50 eller skrive til os på info@blumensaadt.org.