Tid til flere kunder

Telefonpasning

Vil du gerne have tid til flere kunder – eller bedre tid til dem, du har? Lad os om at passe din telefon, så du får ro til at arbejde.

Sådan virker telefonpasning

Dine kunder ringer til dit eget telefonnummer, men det er os, der tager telefonen. Kunden oplever at ringe direkte til dig, og vi besvarer opkaldet, præcis som du selv ville have gjort med din egen, personlige velkomsthilsen. Vi har på forhånd sat os ind i din virksomhed, så vi kender tonen, arbejdsgangene, dine produkter og ydelser mv. og giver dine kunder en veloplagt og professionel betjening. Du får naturligvis besked om alle de opkald, der har været – via mail eller SMS, som det passer dig bedst.

Derfor er telefonpasning vigtig

Med telefonpasning går du aldrig glip af et opkald – og undgår at miste kunder, fordi telefonen ikke bliver taget. Telefonbesvarelsen er ofte det første møde med din virksomhed. De færreste nye kunder indtaler besked på en telefonsvarer, og de ringer heller ikke igen på et senere tidspunkt. Vi besvarer alle opkald i hele din åbningstid, så du kan være sikker på, at din telefon altid bliver taget, når den ringer.

7 fordele ved telefonpasning

 • Ingen opkald går tabt.
 • Alle nye kunder får et godt førstehåndsindtryk af din virksomhed.
 • Du får frihed og fleksibilitet.
 • Du får ro i sindet og kan fokusere på dit arbejde.
 • Dine kunder kommer altid igennem til en kompetent medarbejder.
 • Du bliver ikke afbrudt af ligegyldige opkald.
 • Du får din helt egen, personlige receptionist – uden at skulle ansætte én.

Sluk telefonen med god samvittighed

Det kan være noget af en tidsrøver at blive afbrudt i dit arbejde af alle mulige telefonopkald. Samtidig ved du, at telefonen er en vigtig livline mellem dig og dine kunder. Vælger du at lade os om at passe din telefon, kan du trygt fokusere på dine andre opgaver uden at miste vigtige opkald. Du får ro til at passe dit arbejde, og når du har travlt, holder møder o.l., slukker du med sindsro din mobiltelefon – vel vidende at vi i mellemtiden tager os godt af dine kunder. Frit og fleksibelt kan du tage telefonen, når det passer ind i din arbejdsrytme, og lade os om resten – uden at ubesvarede opkald hober sig op.

Hvem benytter sig af telefonpasning?

Censea Office hjælper blandt andre:

 • håndværkere og frisører
 • autoværksteder og fitnesscentre
 • terapeuter, behandlere og coaches
 • rengøringsvirksomheder og webshops
 • enkeltmandsvirksomheder og store, børsnoterede selskaber

Uanset din virksomheds størrelse og hvor stort eller lille dit behov for telefonpasning er, har vi en løsning, der passer perfekt.

Du vælger selv hvornår og hvor meget

Vi kan besvare dine opkald i hele åbningstiden eller kun ved fx spidsbelastninger, sygdom, møder eller kursus – så du i de situationer, hvor det ikke er muligt for dig at tage din telefon, er sikker på, at ingen opkald går tabt. Skal du på ferie, sørger vi for, at din virksomhed er oppe at køre imens. Du kan altså trække på os en gang imellem, i en afgrænset periode eller som en fast ordning, og vores telefonpasning og receptionsservice kan til enhver tid skaleres op og ned efter dine aktuelle behov. Hos os får du lige præcis den hjælp, du har brug for.

Et godt førstehåndsindtryk

Telefonpasning sikrer, at dine kunder altid møder et levende menneske, når de kontakter din virksomhed. Det giver et godt førstehåndsindtryk. Nye kunder vil typisk prøve den næste på listen, hvis de bliver mødt af en telefonsvarer, for de fleste mennesker vil hellere tale med et rigtigt menneske end lægge en besked. Vi besvarer alle dine opkald, og medarbejderen, som tager telefonen, kender din virksomhed og dine produkter og sikrer dig et optimalt udbytte af det potentiale, der ligger i en opringning fra en ny kunde.

Dét siger vores kunder

Mange af vores kunder fremhæver, at vores håndtering af opkald er professionel og giver høj kundetilfredshed. Én skriver fx:

”Vi er glade for den professionelle telefonpasning, fordi vores kunder er glade og tilfredse.”

Vi får også tilbagemeldinger om, at vores telefonpasning og receptionsservice giver arbejdsro, og at vores kunder værdsætter vores forretningsforståelse og personlige service. En anden skriver:

”For at gøre en lang historie kort; det er smart, nemt og super rart at have telefonpasning på.”

Se flere udtalelser på vores Forside.

Din helt egen receptionist – på fuldtid, deltid eller lejlighedsvist

Hvis du ansætter din egen receptionist, skal du betale løn og får desuden flere administrative opgaver. Og når din receptionist bliver syg eller holder ferie og fridage, står du igen alene med telefonpasningen. Når du samarbejder med os behøver du ikke ansætte en ny medarbejder, men får alligevel din helt egen personlige receptionist. Det er både billigere og lettere.

Hvis du har flere medarbejdere

Vi kan fungere som din virksomheds receptionist og sørge for, at kunderne bliver stillet videre til den rigtige medarbejder. Hvis medarbejderen er optaget, tager vi imod besked eller betjener selv kunden – alt efter hvad vi har aftalt med dig.

Vi screener – og du sparer tid

Det er ikke hver gang, du tager din telefon, at opkaldet er vigtigt. Nogle gange er det en unødvendig afbrydelse fra fx en sælger. Når du lader os passe din telefonen, får du screenet alle dine opkald og filtreret de uvigtige fra, så hverken du eller dine eventuelle medarbejdere bliver unødigt forstyrret. Du kan til enhver tid nemt og hurtigt få overblik over de opkald, der har været, og prioritere, hvem du ønsker at ringe tilbage til.

Vi bliver en del af din virksomhed

I Censea Office tilpasser vi den måde, vi tager telefonen på, til netop din virksomhed. Og ud fra den aftale, vi har lavet, arbejder vi selvstændigt. På den måde fungerer vi som kompetente medarbejdere i din virksomhed – og bliver oplevet som sådan af dine kunder.

Det praktiske

Vi benytter et dansk system – det bedste, der findes – og tilpasser det dine behov. Du beholder naturligvis dit eget telefonnummer. Det er gratis at oprette dig som kunde hos os, der er ingen abonnements-udgifter, og telefonsvarer til opkald uden for åbningstiden er inkluderet. Du betaler almindelig standard-telefontakst, når vi stiller om til dig eller en af dine medarbejdere, og betalingen for vores ydelser afregner vi fleksibelt en gang om måneden.

Vi ved, hvad vi gør

Alle medarbejdere i Censea Office er modne, erfarne folk med indgående forståelse af, hvad det vil sige at drive en forretning. Vi ser det som en stor tillidserklæring, hver gang vi får lov at repræsentere en anden virksomhed udadtil – og gør vores yderste for at leve op til den tillid, vi bliver vist. Ud over telefonpasning og receptionsservice har vores forskellige medarbejdere erfaring med blandt andet:

 • salg og salgskoordinering
 • kundeservice og kundekoordinering
 • kontorarbejde og sekretæropgaver
 • markedsføring
 • bogholderi

– og erfaringen stammer fra ansættelser i såvel offentlige som private virksomheder.

Vi kan mere end at tage telefonen

Det betyder, at vi også kan hjælpe med fx kundeservice, bookning, kalenderstyring, ordrehåndtering, materialebestilling og andre sekretæropgaver, herunder bogholderi. Vi påtager os også gerne projektlederrollen, hvis der er behov for det.

Altid veloplagt og med god tid, når du tager telefonen?

Den måde, du tager telefonen på, er af stor betydning for det indtryk, nye og eksisterende kunder får af din virksomhed. Medarbejderne i callcentret er rutinerede telefonpassere. De er altid imødekommende og fokuserede på at give en god service, når de besvarer opkald, og bidrager på den måde til at give et troværdigt indtryk af din virksomhed. Hvis du selv tager din telefon på et tidspunkt, hvor du er småstresset og står med en masse bolde i luften, får dine kunder måske ikke det bedst mulige førstehåndsindtryk. En veluddannet callcenter-medarbejder er derimod trænet i at behandle ethvert opkald som vigtigt og håndtere det ordentligt – så dine kunder får den opmærksomhed og professionelle betjening, de fortjener.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

  Telefonpasning

  Med telefonpasning og beskedservice besvarer vi telefonen med din personlige velkomsthilsen i hele din åbningstid. Beskeder viderebringer vi som mail eller SMS efter dit valg.

  Læs mere

  Kundeservice

  Vi ved at kundeservice er meget mere end blot at tage telefonen.  Du kan højde dit serviceniveau, og samtidig få mere salg.

  Læs mere

  Pauseservice

  Brug vores pauseservice når dine medarbejdere ikke kan besvare telefonen selv. Flytningen sker på få sekunder og dine kunder opdager aldrig ændringen.

  Læs mere

  Kalenderstyring

  Vi styrer din kalender online, og du skal ikke længere fokusere på at finde tid i kalenderen, det har vi styr på. Samtidig sørger vi også for afbud eller ændringer.

  Læs mere

  Bookingservice

  Servicevirksomheder, med en stor kreds af private kunder, kan med fordel benytte Censea Office til at få booket kundebesøg direkte i servicemontørens kalender.

  Læs mere