Direktør i Krea-Tex, Kurt Lessmann, spekulerer aldrig på telefonpasningen i sin virksomhed. Den del har han overladt til en ekstern telefonpasser og receptionist-service.

Deluxe2

 

Hos Krea-Tex, der forhandler gardiner, persienner og solafskærmning, bruger direktør Kurt Lessmann og hans personale kræfterne på det, de er gode til, nemlig salg og samarbejde med kunder og leverandører. Derfor overlader de telefonpasningen til en professionel telefonbeskedservice.

– Telefonpasning er ikke mit kerneområde, men det er meget vigtigt, at kunderne kan få fat i os, når de ringer. Tidligere havde jeg telefonsvarer på, når jeg var optaget af eksempelvis et kundebesøg, men en del af mine kunder ønskede ikke at lægge besked. Derfor får de i dag altid en stemme i røret, siger Kurt Lessmann.

Telefonservice til punkt og prikke

Professionel telefonpasning fra Censea Office har igennem to et halvt år hjulpet Krea-Tex med tage telefonen, hver gang kunder og leverandører ønsker kontakt. Den eksterne telefonservice sikrer, at telefonopkaldet bliver viderestillet til den rigtige medarbejder eller, at der sendes information om opkaldet via mail.

– Outsourcing af telefonpasning betyder, at jeg kan prioritere det, som virksomheden skal leve af, nemlig salget. I dag ligger telefonpasningen hos den eksterne telefonomstilling. Kunderne kommer til at tale med et menneske, som viderestiller til mig. Når jeg ikke kan svare, får jeg en besked på mail og kan jeg ringe tilbage, når jeg kan være helt til stede i samtalen, siger Kurt Lessmann, og tilføjer:

– Telefonpasning hos Censea Office fungerer til punkt og prikke, fordi det giver mig ro til at passe alle mine opgaver, siger han.

Telefonpasning er ikke en dyr luksus

Ekstern telefonomstilling betyder, at Krea-Tex kan ringe tilbage til kunden eller leverandøren, når der ikke kan svares med det samme, ud fra den mailbesked, der kommer fra den eksterne telefonservice. Beskedservice i den professionelle telefonpasning betyder, at Krea-Tex altid får viden om kundens eller leverandørens opringning, og at direktøren eller en anden medarbejder kan ringe tilbage, når virksomheden er parat til det.

– Når jeg er på min pind i vores virksomhed i Karlslunde og sidder foran computeren, vil jeg altid være i stand til at svare på spørgsmål fra en kunde eller leverandør, eller tage imod nye ordrer, i modsætning til, hvis jeg befandt mig hos en anden kunde, siger Kurt Lessmann og fortsætter:.

– Jeg behøver aldrig spekulere på, om en kunde har ringet forgæves, for jeg har sikkerhed for, at der er lagt besked til mig om opkaldet, siger direktør Kurt Lessmann og tilføjer, at han får receptionistservice og telefonpasning til en fornuftig pris.

– Receptionistservice er ikke nogen dyr luksus. Jeg får telefonpasningen til en meget fornuftig pris, siger han.

Undgår stress ved mange telefonopkald

Telefonopkald fra kunder og samarbejdspartnere er der mange af i løbet af en dag hos Krea-Tex. Der er altid travlhed i virksomheden, som leverer gardiner, persienner, solafskærmning m.m. til gardinbusser og andre forhandlere i hele Danmark.

– Telefonservice er ideel for en virksomhed som min, for det kan være enormt stressende, at telefonen ringer, mens jeg er på besøg hos en kunde. Jeg vil gerne være helt til stede og koncentrere mig om dialogen med kunden. På den anden side vil jeg også gerne give et ordentligt svar, når en kunde eller samarbejdspartner ringer til mig, siger Kurt Lessmann.

Telefonpasningen hos Censea Office hjælper direktør Kurt Lessmann med at passe godt på hans kunder og yde dem den mest optimale service.

Den eksterne receptionist er tilgængelig hele dagen, så Kurt Lessmann og hans personale kan prioritere deres tid og altid levere optimal service til deres kunder og samarbejdspartnere. Virksomhedens medarbejdere har tid og nærvær i alle opgaver, fordi Krea-Tex får hjælp af en ekstern receptionist.

Læs mere om fordelene ved telefonpasning og telefon back up hos Censea Office.