Juleferie er skønt. Men det kan også gøre livet som virksomhedsejer besværligt. For hvem skal passe telefonen, mens du nyder julen sammen med din familie? Du vil jo nødigt have, at dine kunder skal ringe forgæves. Telefonpasning er sat til til verden for at gøre livet nemmere for dig som virksomhedsejer. 

Både mindre og større virksomheder bruger os til at passe deres telefon. Så er det nemlig intet problem at holde fri i juledagene og lade firmatelefonen ligge på kontoret. For kan du egentlig kalde det at holde ferie, hvis du alligevel skal være tilgængelig på telefonen det meste af dagen?

Lad os være den venlige stemme i røret

Lader du os besvare din telefon, mens du nyder juleferien i fred og ro, misser du ingen opkald fra vigtige samarbejdspartnere. Vi er den venlige stemme i den anden ende af røret, som repræsenterer din virksomhed, og vi tager gerne imod beskeder og giver dem videre til dig.

Bliver vi bedt om at tage imod en besked fra en kunde, sender vi den automatisk videre til dig per mail eller på SMS. Så kan du læse beskeden og reagere på den, når det passer dig bedst. Du får som en ekstra bonus mulighed for at forberede dig på, hvad du vil sige, når du vender tilbage til kunden. Du vinder nemlig tid, når du har os til at passe din telefon.  

Og hvad så med kunden? Ja, han eller hun vil slet ikke opdage, at du har outsourcet din telefonpasning til os. Kunden vil bare være lettet over at kunne vinge et punkt af på sin to-do liste ved at have fået givet sin besked videre.  

Vær tilgængelig for dine kunder

Et enkelt ubesvaret opkald fra en kunde kan betyde, at kunden vælger den næste i rækken. Det går stærkt i dag, og kunderne forventer, at virksomhederne er til at komme i kontakt med. Forsøger en ny kunde forgæves at ringe dig op – måske endda flere gange – er det nemt at finde frem til en af dine konkurrenter og prøve lykken der i stedet.

Det er krævende altid at skulle være tilgængelig, men med vores hjælp går det som en leg. Lad os passe din telefon, mens du holder fri. Så undgår du at holde fri med dårlig samvittighed – både over for familien og på din virksomheds vegne.   

Undgå de opkald, der er spild af tid

Som en ekstra bonus for dig bliver de opkald, som vi modtager på dine vegne, screenet. Vi sorterer de opkald fra, som kommer fra alverdens telefonsælgere og andre, der vil sælge noget til din virksomhed. Du får altså kun besked om de rigtige opkald – de andre slipper du for at  bruge tid og energi på. Det er vores butik at sørge for, at din telefonpasning glider så let som overhovedet muligt.

Vi gør det hver eneste dag

Telefonpasning er et af vores kerneområder. Vi er eksperter i at smile til kunden gennem røret og fremstå både professionelt og imødekommende. Lader du os passe din telefon, kan du være sikker på, at kunderne gerne vender tilbage.

Vi passer telefonen for massevis af virksomheder hver eneste dag – og vi hjælper også gerne dig i din juleferie.

God jul.