Services – præcis hvad du har brug for

Vi hjælper dig med alt, din virksomhed behøver for at have et velfungerende kontor:

Vi tager din telefon, hver gang den ringer

– så du kan passe dit arbejde uden at miste vigtige opkald. Dine kunder ringer til dit telefonnummer, som de plejer, og vi besvarer opkaldet med din personlige velkomsthilsen. På den måde oplever kunden at ringe direkte til dig.

– også i pauserne

Vi tager gerne din telefon i hele din virksomheds åbningstid – og hvis du blot har brug for en telefonvagt, når din receptionist er optaget eller holder pause, klarer vi også det. På få sekunder overtager vi omstillingen, besvarer alle opkald og stiller videre eller tager imod besked, som var vi ansatte i din virksomhed. Du kan også trække på vores pauseservice ved fx møder, kundebesøg, kursus, sygdom, ferie eller spidsbelastninger, som vi altid sørger for at have kapacitet til.

– som dine kundeservicemedarbejdere

Ud over at tage imod beskeder, stille om osv. kan du lade os være din virksomheds kundeservicemedarbejdere. Vi svarer på spørgsmål, modtager ordrer, registrerer kunder, behandler reklamationer, håndterer abonnementer, guider kunder gennem webshop-bestillinger, eller hvad du nu har behov for. Dine kunder slipper for ventetid og kommer straks igennem til en høflig og kompetent kundeservicemedarbejder, som tager hånd om henvendelsen.

– vi booker kundebesøg

Har du mange private kunder, kan vi booke kundebesøg direkte i din og dine medarbejderes kalender, så du kan koncentrere dig om din kerneydelse. Samtidig sikrer vi dig mest mulig effektiv arbejdstid, fordi vi tager højde for opgavens varighed, køretid og geografi, når vi indtaster alle opgaver direkte i din og dine medarbejderes kalendere.

– og holder styr på din kalender

Og selvfølgelig kan vi også håndtere dine allerede bookede aftaler. Vi opdaterer, registrerer forsinkelser, flytninger og aflysninger og tager imod nye tidsbestillinger fra dine kunder. Det hele foregår online og indtastes direkte i din egen kalender. Ved akutte henvendelser kontakter vi dig – præcis på den måde vi på forhånd har aftalt det.

Vi klarer bogholderiet

Vil du være helt fri for bogføring, moms og lønadministration, så giv os dine bilag i en kasse eller på mail, og overlad alle indbetalinger, indberetninger og regnskaber til os. Vi sørger for, at der er styr på bogholderiet – hele tiden og til tiden – og du bliver bedste venner med SKAT.

– og alle andre kontoropgaver

Vi kan være det administrative omdrejningspunkt i din salgsorganisation, være din personlige salgsassistent og påtage os alle daglige kontoropgaver. Vi servicerer dine kunder, udekørende medarbejdere og samarbejdspartnere, skriver referater, booker mødelokaler og udarbejder salgsmateriale, pressemeddelelser, aftaler, oplæg, præsentationer og tilbud. Vi vedligeholder din hjemmeside og koordinerer onlineaktiviteter på sociale medier.

Se mere om dine mange muligheder og vores services til dig her på siden, eller ring, og få en snak med os – vi tager helt sikkert telefonen.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

  Telefonpasning

  Med telefonpasning og beskedservice besvarer vi telefonen med din personlige velkomsthilsen i hele din åbningstid. Beskeder viderebringer vi som mail eller SMS efter dit valg.

  Læs mere

  Kundeservice

  Vi ved at kundeservice er meget mere end blot at tage telefonen.  Du kan højde dit serviceniveau, og samtidig få mere salg.

  Læs mere

  Pauseservice

  Brug vores pauseservice når dine medarbejdere ikke kan besvare telefonen selv. Flytningen sker på få sekunder og dine kunder opdager aldrig ændringen.

  Læs mere

  Kalenderstyring

  Vi styrer din kalender online, og du skal ikke længere fokusere på at finde tid i kalenderen, det har vi styr på. Samtidig sørger vi også for afbud eller ændringer.

  Læs mere

  Bookingservice

  Servicevirksomheder, med en stor kreds af private kunder, kan med fordel benytte Censea Office til at få booket kundebesøg direkte i servicemontørens kalender.

  Læs mere