Vi hjælper dig med at holde styr på dit kontor

Har du, i din virksomhed, for mange bolde i luften af gangen? Så kan du få glæde af at outsource nogle af de daglige rutiner og opgaver med kontorservice til Censea Office, og dermed få mere tid til de væsentlige opgaver.

Få din egen personlige salgsassistent og koordinator når du har travlt

Vi fungerer som din personlige assistent og påtager os alle de daglige kontoropgaver som f.eks. opdatering af CRM- og kundedatabaser, indkøb af kontorartikler, bestilling af hotelværelser og flybilletter, henvendelser til leverandører og samarbejdspartnere.

Med kontorservice får du mere tid til det vigtige når vi løser opgaverne for dig

Vi er den daglige support og kontakt til dit kørende team i Danmark og Skandinavien. Mange års erfaring med salg & kontorservice betyder, at vi på det personlige plan er gode til at komme på bølgelængde med såvel kunder, udekørende medarbejdere og samarbejdspartnere. Vi sikrer den løbende salgsrapportering og identificerer indsatsområder i samarbejde med salgsledelsen. Vi deltager gerne i interne salgsmøder og kundebesøg sammen med sælgerne for at få et dybere kendskab til dine kunder. Ligeledes udfører vi sekretærservice som referatskrivning, booking af mødelokaler mv. Vi udarbejder salgsmateriale, pressemeddelelser, breve, aftaler, oplæg og præsentationer. Vi arbejder sikkert og hurtigt med priskalkulationer, udarbejdelse af tilbud samt håndtering af rammeaftaler.

Struktur, kommunikation og nye løsninger

Vi vil være din proaktive holdspiller, der sikrer at eventuelle udfordringer ikke udvikler sig til problemer. Vi er karakteriseret ved, at vi arbejder effektivt og målrettet, og kan strukturere og planlægge en sammenhængende arbejdsdag for dig og dine udekørende sælgere og medarbejdere.

Opdatering og besvarelse af henvendelser på Sociale medier

Vi behersker IT og brugen af programmerne i f.eks. Office-pakken, ERP- og CRM-systemer, og vi kan f.eks. sørge for vedligeholdelse af virksomhedens website samt koordinering af opdatering af websites og online aktiviteter på sociale medier.

Vi vil være den daglige kontakt til sælgere, kunder og agenter/leverandører og vi vil servicere dem til alles tilfredshed. Vi taler og skriver dansk og engelsk og kan begå os på de skandinaviske sprog. Vi har samarbejde med professionelle tolke og oversættere til andre sprog efter behov.

Events, messer og andre aktiviteter

Vi hjælper med koordinering i forbindelse med messedeltagelse – f.eks. bestilling, pakning og udsendelse af marketingmaterialer samt andre salgsrelaterede aktiviteter. Vi tænker kunde- og salgsorienteret i alt, hvad vi foretager os med forskelligartede opgaver og skiftende projekter. Vi formår at bevare overblikket over mange processer og mennesker samtidigt, og vi får puslespillet til at gå op.

Det er vores hovedopgave at agere som administrativt omdrejningspunkt i din salgsorganisation, således at vi sikrer, at dine nuværende og potentielle kunder får en professionel oplevelse af din virksomhed.

Vi hjælper dig og arbejder med en bred vifte af spændende opgaver

Den ene dag byder på koordinering af praktiske tiltag med Facility Management i forbindelse med indflytninger eller ombygninger, mens vi den næste skal udarbejde et tilbud, følge op på kontraktforhandlinger eller opdatere kundedata samtidig med, at vi yder generel administrativ og praktisk support til salgsafdelingen.

Vi indgår i planlægning og projektledelse af marketingopgaver til f.eks. butikskampagner, POS materiale, annoncer, direct marketing-kampagner, katalogproduktion mv. Vi tager os af rapportering og opfølgning på iværksatte aktiviteter, i relation til budget og skabte resultater, med henblik på løbende optimering af indsatsen.

Få tid til flere kunder med kontorservice

Kontorservice kan være en selvstændig opgave eller kan indgå som en ekstra service i tilknytning til en anden serviceaftale, I har med os. Det kan f.eks. være vores kundeservice eller bogholderi.

Sådan får du din egen personlige salgsassistent til kontoret

En aftale om kontorservice hos Censea Office starter med en kontakt til os. Vi lytter til jeres behov og kan for eksempel aftale et nærmere møde hos jer. Efterfølgende sender vi et tilbud på de opgaver, I ønsker udført og som dækker jeres behov.

Kort sagt

Så udfører vi alle opgaver i forbindelse med salgskoordinering og kontorservice, som du og din virksomhed måtte ønske.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

  Telefonpasning

  Med telefonpasning og beskedservice besvarer vi telefonen med din personlige velkomsthilsen i hele din åbningstid. Beskeder viderebringer vi som mail eller SMS efter dit valg.

  Læs mere

  Kundeservice

  Vi ved at kundeservice er meget mere end blot at tage telefonen.  Du kan højde dit serviceniveau, og samtidig få mere salg.

  Læs mere

  Pauseservice

  Brug vores pauseservice når dine medarbejdere ikke kan besvare telefonen selv. Flytningen sker på få sekunder og dine kunder opdager aldrig ændringen.

  Læs mere

  Kalenderstyring

  Vi styrer din kalender online, og du skal ikke længere fokusere på at finde tid i kalenderen, det har vi styr på. Samtidig sørger vi også for afbud eller ændringer.

  Læs mere

  Bookingservice

  Servicevirksomheder, med en stor kreds af private kunder, kan med fordel benytte Censea Office til at få booket kundebesøg direkte i servicemontørens kalender.

  Læs mere