Roskilde Skadedyrsservice benytter en ekstern, professionel telefonpasning, så medarbejderne i marken kan jage rotter, fjerne hvepsebo og stresse muldvarpe uden at blive forstyrret.  – Vi kan jo ikke stå dér i en hvepsedragt og tale i telefon, eller smide åndedrætsværnet, imens vi sprøjter for væggelus, siger indehaver Peter Fisker om baggrunden for at vælge telefonpasningen.

Når børnehaven opdager et hvepsebo på børnenes legeplads og ringer til Roskilde Skadedyrsservice for at få hjælp, kan pædagogen blive mødt af en stemme fra den eksterne telefonpasning. Den professionelle telefonpasning er en stemme i røret, og det skaber tryghed og signalerer hurtig hjælp til det akutte problem.

– Vi har tidligere mistet kunder, fordi vi ikke kunne besvare deres opkald, men blot havde telefonsvarer på. Selvom vi altid er kvikke til at ringe tilbage, er kunderne hurtigt videre, hvis ikke de kommer igennem til telefonomstillingen, siger Peter Fisker.

Den professionelle telefonpasning møder kunden, når medarbejderen hos Roskilde Skadedyrsservice er optaget af sit arbejde. Telefonpasseren sender straks en SMS om opkaldet videre, så der kan blive taget hånd om helt akutte opgaver med det samme og vendt tilbage på alle andre henvendelser inden for en rimelig tid.

– Vi ringer tilbage inden for en halv time for det meste, når vi får besked fra telefonpasningen. Det er vores kunder rigtigt glade for, siger Peter Fisker om den telefonservice, han benytter. På den måde understøtter telefonpasningen Peter Fiskers forretning. Han benytter Censea Office som fast ekstern telefonpasning.

Rotterne indendørs har høj prioritet

Peter Fisker lever af at prioritere sine opgaver og løse dem professionelt, så kunderne får optimal service. En af de opgaver, der skal rykkes på rigtig hurtigt er, når folk ringer, fordi der er rotter inden for i huset. Her gælder det om at reagere prompte uanset om han selv, en medarbejder eller den eksterne telefonpasser har den første kontakt med kunden.

– Rotter kan blive aggressive, når de føler sig lukket inde, så derfor rykker vi hurtigt ud. Det er bestemt ikke rart at blive bidt af en rotte, der kan bære op til 64 smitsomme bakterier og sygdomme, siger han.

I dagtimerne inden for almindelig åbningstid har kunderne gavn af den professionelle telefonpasning, men i døgnets øvrige timer, er det medarbejderne og Peter Fisker selv, der står for telefonpasningen og kommer mennesker med de ubudne gæster til undsætning.

– Klokken to om natten kan vi rykke ud, hvis folk er plaget af rotter i deres hus, og det sker vel hos os 3-5 gange på en måned, fortæller Peter Fisker, som dog heller ikke har back up fra en telefonpasser, når det er weekend. Her går telefonpasningen også på skift blandt de ansatte og indehaveren.

Ekstern service over for faste kunder

Akutte opgaver og faste, planlagte opgaver løses af Roskilde Skadedyrsservice, som både arbejder for private og for virksomheder. Blandt erhvervskunderne er fødevarevirksomheder og andre virksomheder, der vil forebygge indtrængen af mus og rotter. Disse kunder bliver også mødt af den eksterne telefonomstilling, når Peter Fisker og medarbejderne ikke har hænderne fri til selv at yde telefonservice.

– For tiden har vi to medarbejdere på en opgave med at sprøjte forebyggende for væggelus, og de kan jo ikke smide åndedrætsværnet imens, for at agere telefonomstilling, siger Peter Fisker. Han fortæller, at den forebyggende indsats mod væggelus ofte benyttes af hoteller, vandrehjem, kollegier og andre med hyppige udskiftning af beboere.

– Kunderne har behov for at tale med et menneske, ikke en maskine, siger indehaver Peter Fisker om kundeservicen hos Roskilde Skadedyrsservice, som føler sig endnu bedre til at yde service med opbakning fra ekstern telefonpasning.

Læs mere om Roskilde Skadedyrsservice, så har du har en sikker assistance til tilfælde af kryb og andre skadedyr. Eller ring på tlf. 71 99 30 50.

Se flere fordele ved professionel telefonpasning hos Censea Office