Receptionisten skal have ferie – Den søde sommertid banker snart på døren. Er dine ansatte ikke allerede kommet med deres ferieønsker, er de sikkert på trapperne. Har du allerede nu overvejet, hvem der skal besvare firmatelefonen i sommerferien? Ellers er det ved at være oppe over, fordi sommeren er næsten altid turbulent med personale på ferie i forskellige uger. Lader du os stå for din telefonpasning, kan du være sikker på, at ikke en eneste kunde ringer forgæves.

Hvem besvarer telefonen i din sommerferie?

Med vores billige telefonservice slipper du for en masse koordinering. Når dine ansatte beder om ferie, behøver du ikke have i tankerne, hvem der kan sidde vagt ved telefonen. Den klarer vi.
Vi sørger for at tage hånd om alle dine opkald og møde dine kunder på venlig og professionel vis. Dine kunder vil få en god oplevelse med os i den anden ende af røret – og end ikke opdage, at du har outsourcet din telefonpasning til os.

Hold fri med god samvittighed – vi sørger for din telefonpasning

Slip for selv at tage telefonvagten i sommerferien. Ferie er ikke det samme, hvis du skal stå til rådighed og have mobilen på dig. Lad den ligge derhjemme med god samvittighed – og lad os om din telefonpasning. Vi er her for det samme.

Vi tager altid gerne imod beskeder fra dine kunder – og du bestemmer selv, om du vil have dem tilsendt per mail eller SMS. Så kan du tjekke dem, når det passer dig bedst. Og ikke blive forstyrret midt i praktiske gøremål eller leg i haven med ungerne.

Det har ikke bare en afstressende effekt. Faktisk får du også mulighed for at tjekke kunden ud eller forberede dig på, hvad du vil sige, inden du vender tilbage. Du vinder altså tid ved at lade os besvare din telefon.

Undgå at misse vigtige opkald

Et misset opkald kan nemt være lig en tabt opgave. Ringer en kunde forgæves, er der stor sandsynlighed for, at der bliver ringet op til den næste i rækken. Vi tør godt garantere dig, at du ikke misser et eneste opkald med vores hjælp. Når vi er receptionisten og passer din telefon, er der ingen kunder eller samarbejdspartnere, der ringer forgæves. Og heller ingen, der får en følelse af, at de forstyrrer midt i ferietiden.

Vi varetager telefonpasning og beskedservice hele sommeren og i alle øvrige ferieperioder – og vi sidder altid parat ved telefonen. Klar til at hjælpe dine kunder videre eller til at tage imod besked.

Vi er sat i verden for at gøre livet nemmere for dig

Vores telefonservice er fleksibel, og du kan få en skræddersyet løsning, der passer til præcis dine behov. Hvad enten du gerne vil have os til at besvare din telefon hele sommeren eller blot nogle få uger, finder vi en løsning.

Vores kerneforretning går ud at gøre livet som virksomhedsejer lettere. Derfor sørger vi også for at screene de opkald, der kommer ind. Det vil altså sige, at du selv slipper for at bruge tid på anmassende telefonsælgere eller andre, der er eksperter i at stjæle din tid.

Med vores hjælp kan du få en skøn og afstressende sommerferie – også i de uger, hvor receptionisten er taget på ferie. Vi glæder os til at møde dine kunder i røret med et smil og give dem den hjælp, som de har brug for. Du er velkommen til at kontakte os for mere information.

Rigtig god sommer til dig og alle dine ansatte!