Virksomheden Online Supplies lever af at yde god service og stor fleksibilitet, når den leverer kontorartikler til andre virksomheder i Danmark. Men selvom aktiviteterne oftest foregår via webshoppen, har medarbejderne også rygende travlt ved telefonerne. – Derfor benytter vi en ekstern telefonomstilling til at svare, når vi selv er optaget. Telefonservicen foregår så professionelt, at vores kunder ikke mærker forskellen, siger indehaver Bo Aabech.

Med 25.000 varenumre kan Online Supplies levere alt til kontorerne i danske virksomheder. Men selvom salget foregår via webshoppen, kan kunderne også stå med udfordringer, som de henvender sig om telefonisk. Når telefonen ringer mens de tre medarbejdere er optaget af andre kunder, bliver den besvaret af en professionel, ekstern telefonservice.

– Kunderne mærker ikke forskellen på, om vi besvarer telefonopkaldet, eller det er den eksterne telefonservice, der svarer. Vores eksterne kundeservice har en professionel tilgang, som gør, at vi trygt overlader telefonpasningen hertil, siger Bo Aabech.

Men hvad er det dog, kunderne ringer om, når deres indkøb foregår online?

– Det kan være et akut behov eller de kan have glemt at bestille. Her forsøger vi at være super fleksible. Det samme gælder, hvis en af vores kunder ringer om et bestemt produkt, som ikke allerede findes i webshoppen. Så sørger vi for, at denne kunde fremover kan bestille varen via webshoppen. Vi gør det så nemt som vi kan for vores kunder, siger Bo Aabech.

Telefonservice med fokus på at passe telefoner

Telefonerne kan også ringe fra potentielle kunder, der har fundet Online Supplies via nettet, og som ønsker nærmere oplysninger. Sådanne telefoniske henvendelser besvares nogle gange af den eksterne telefonservice.

– Vi får brugbare informationer fra vores eksterne telefonomstilling om hvad vi skal foretages os. Er det en hasteopgave, skal vi ringe tilbage straks, eller kan det vente til i morgen? Vi får værdifuld besked fra telefonpasningen, som har fokus på at passe vores telefoner på en måde, så vi kan let følge op, siger Bo Aabech.

Siden starten i 2008 er Online Supplies vokset til at servicere godt 600 store og små virksomheder i Danmark. Nogle kunder har faste aftaler om leverancer af eksempelvis printerpatroner eller printerpapir, mens andre, ofte mindre virksomheder bestiller via shoppens faste, lave priser.

– De mindre virksomheder i Danmark har også brug for gode priser, så derfor har vi en prispolitik, der tilgodeser både små og store virksomheder. Man sparer typisk 20 procent ved at handle hos os. På kompatible printerpatroner fra Xerox kan man spare op til 30 procent, siger Bo Aabech.

Telefonpasningen virker som en del af virksomheden

Online Supplies er en af de mindre spillere inden for kontorforsyning, selvom den lille virksomhed hver eneste uge får nye kunder, forhandler nye kontrakter og besøger nye kunder.

– Der er mange situationer, hvor vi alle tre i virksomheden er optaget på én gang, og i de situationer gør vi brug af vores eksterne telefonservice. Den leveres af Censea Office, der optræder som en del af vores virksomhed. Det er faktisk ikke så let at repræsentere en anden virksomhed, men vores kunder oplever, at telefonomstillingen repræsenterer Online Supplies, siger Bo Aabech, som er meget tilfreds med samarbejdet.

– Vi er glade for samarbejdet med den professionelle telefonpasning, fordi vores kunder er glade og tilfredse. Med ekstern telefonservice signalerer vi tilstedeværelse og nærvær, og det er vigtigt for vores kunder. Vi oplever, at vi ikke mister kunder, men tværtimod fastholder kunder, siger Bo Aabech.

Online Supplies samarbejder med mange store leverandører af kontorartikler, printerpatroner og printerpapir, og er eksempelvis strategisk samarbejdspartner med Xerox om kompatible printerpatroner, som passer til HP, Canon, Lexmark m.fl. og som er typisk 30 % billigere end de originale.

Censea Office har ydet telefonservice for Online Supplies igennem godt et år, og samarbejdet fortsætter, fordi det med Bo Aabechs ord fungerer ét hundrede procent.

Læs mere om varesortiment, priser og leveringsmuligheder på onlinesupplies.dk

Er du blevet nysgerrig på ekstern, professionel telefonpasning, kan du læse mere og kontakte Censea Office.

Få rabat som ny kunde hos Online Supplies

Bliv ny kunde hos Online Supplies og få rabat. Hvis du opgiver koden ”BBO”, når du henvender dig til os på tlf. 70 260 760, vil du få en særlig velkomstrabat. Rabatten gælder alle vores varenumre. Dine samarbejdspartnere kan også opnå rabatten ved at benytte koden.