Passer du receptionen når receptionisten har brug for en pause?

PauseservicePauseservice, eller Telefonvagt som det også kan kaldes, er et produkt til virksomheder, der har en enkelt dedikeret person ansat i receptionen til modtagelse og omstilling af opkald fra telefonbesøgende.

Receptionen ”flyttes” på få sekunder

I praksis ”flytter” receptionisten, på få sekunder, via sit telefonsystem al receptionsservice og telefonpasning over til receptionisterne hos Censea Office, der overtager omstillingen og tager imod de telefonbesøgende.
Receptionisten kan forlade sin reception og omstillingsbordet, uden at skulle forstyrre en kollega. Alle opkald besvares nu af receptionisterne hos Censea Offices reception, der besvarer alle opkald med virksomhedens personlige velkomsthilsen, stiller om til rette medarbejder eller tager imod en besked, som var vi ansatte hos virksomheden.

Når virksomhedes receptionist har klaret sine opgaver, overtager hun ved få museklik sin reception igen og fortsætter betjeningen af de telefonbesøgende til virksomheden.

Kollegaer behøver ikke at afløse eller blive forstyrret mere, og som en ekstra bonus er udgifterne til vikarer i receptionen betragteligt reduceret.

Du får glade kunder og vi har altid en receptionist klar til dig

De telefonbesøgende er glade. De mærker ingen forskel, bare telefonen bliver besvaret – Og det gør den! I hele åbningstiden med Pauseservice og Telefonpasning, hvad enten din egen receptionist er der eller ej.

Receptionisten behøver ikke at gøre opmærksom på flytningen af opkaldene, da vi altid sørger for at der er kapacitet – også til spidsbelastninger.

Brug servicen som telefonvagt

Pauseservice og Telefonpasning kan også benyttes som Telefonvagt f.eks. ved møder, kundebesøg, kurser, sygdom eller ferie i mindre virksomheder. Alle opkald besvares af receptionisterne hos Censea Office, der sørger for at modtage beskeder eller viderestille opkald til rette medarbejder efter behov og aftale.
Telefonvagt og Pauseservice er fleksibelt og der afregnes kun pr. opkald og efter forbrug.

Få tid til flere kunder

Ring til Censea Office på tlf. 72 73 64 50 eller udfyld kontaktformularen, så ringer vi til dig hurtigst muligt, og taler om hvordan vi kan hjælpe din receptionist med en velfortjent pause.

Pauseservice kan være en selvstændig opgave eller kan indgå som en ekstra service i tilknytning til en anden serviceaftale, I har med os. Det kan f.eks. være vores Kundeservice eller Bookingservice.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

  Telefonpasning

  Med telefonpasning og beskedservice besvarer vi telefonen med din personlige velkomsthilsen i hele din åbningstid. Beskeder viderebringer vi som mail eller SMS efter dit valg.

  Læs mere

  Kundeservice

  Vi ved at kundeservice er meget mere end blot at tage telefonen.  Du kan højde dit serviceniveau, og samtidig få mere salg.

  Læs mere

  Pauseservice

  Brug vores pauseservice når dine medarbejdere ikke kan besvare telefonen selv. Flytningen sker på få sekunder og dine kunder opdager aldrig ændringen.

  Læs mere

  Kalenderstyring

  Vi styrer din kalender online, og du skal ikke længere fokusere på at finde tid i kalenderen, det har vi styr på. Samtidig sørger vi også for afbud eller ændringer.

  Læs mere

  Bookingservice

  Servicevirksomheder, med en stor kreds af private kunder, kan med fordel benytte Censea Office til at få booket kundebesøg direkte i servicemontørens kalender.

  Læs mere