Kundeservice er en vigtig del af din virksomhed. Det er afgørende for, hvor god en oplevelse dine kunder har, når de samarbejder med dig. Det gælder alt fra den første kontakt til reklamationsbehandling eller tidsbestilling.
Leverer du en elendig kundeservice, kan du være sikker på, at mange af dine kunder falder fra.

Men kundeservice tager tid – ligesom alle de andre vigtige opgaver, som er forbundet med det at drive en virksomhed. Og tid er en mangelvare. Hvad gør du så, hvis du i virkeligheden gerne vil tilbyde dine kunder en bedre kundeservice, men reelt set ikke har ressourcerne eller tiden til det?

Få din helt egen eksterne kundeservice

Svaret ligger lige foran dig. Du kan nemlig vælge at outsource din kundeservice til os. Du sparer oceaner af tid, og ikke en eneste af dine kunder vil opdage, at det er en af vores dygtige medarbejdere, som svarer på vegne af dig og din virksomhed.

Der er ikke den opgave inden for kundeservice, som vi ikke kan varetage, og vi hjælper dagligt flere mindre og større virksomheder med alt fra modtagelse af ordrer og abonnementsservice til reklamationsbehandling og tidsbestilling.

Giv dine kunder et godt billede af din virksomhed

Når en af dine kunder ringer dig op og får os i røret for at få hjælp til at gennemføre en ordre eller betale sin faktura, kan kunden ikke ringe på et dårligt tidspunkt.

Vi sidder her for det samme, og vi har altid tid og overskud til at hjælpe via telefon eller mail. Det kan dine kunder med sikkerhed mærke, og vi tør godt garantere dig, at vi sender dem videre med en god oplevelse og en god opfattelse af din virksomhed. Defor bør du overveje at outsource kundeservice til os.

Hurtig kontakt – uden ventetid

Varetager du i dag størstedelen af kontakten med dine kunder, kan du sikkert skrive under på, at de ringer både i tide og utide. Det kan derfor være svært for dig at få tid til at spise frokost, køre bil i ro og mag eller at snakke uforstyrret med en kunde, som du holder møde med.

Har du allerede en ansat til at besvare telefonen, kan det også være problematisk, hvis du driver en større virksomhed, som mange potentielle kunder tager kontakt til dagligt. Lange telefonkøer og mange kunder vil gå videre til en konkurrerende virksomhed, hvis ikke de har held med at komme igennem første gang.

Uanset hvilken type af virksomhed, som du driver, kan vi hjælpe dig med din telefonpasning og din kundeservice. Det gør din hverdag lettere – og det giver dig flere glade kunder, som ikke bliver placeret i en lang telefonkø eller bliver mødt af en telefonsvarer.

Hvorfor skal du outsource din kundeservice til os?

  • Dine kunder kan nemt og hurtigt komme i kontakt med din virksomhed
  • Du slipper for selv at bruge ressourcer og tid på henvendelser om stort og småt
  • Dine kunder bliver aldrig mødt af en telefonkø eller en telefonsvarer
  • Dine kunder får en positiv opfattelse af din virksomhed
  • Vi kan hjælpe med kundeservice i alle afskygninger
  • Vi er den venlige stemme i røret, som har god tid til dine kunder

Skal vi hjælpe dig med din kundeservice?

Uanset hvor stort et behov, du har, sammensætter vi gerne en løsning til dig. Det gælder både, hvis du alene er interesseret i telefonpasning i perioder, kalenderstyring og tidsbestilling i det daglige eller gerne vil have os til at varetage alle typer af henvendelser fra dine kunder.

Vi er eksperter i at skræddersy en individuel løsning til dig, der matcher netop dine behov og ønsker. Giv os et kald på telefon 72 73 64 50 eller skriv til os på info@blumensaadt.org.

Hvis du overvejer at outsource din kundeservice, kan du se mere om os her.