Fupopkald – sådan undgår du at blive snydt

Vi sætter fokus på fupopkald fra udenlandske telefonnumre – og hvordan du undgår at blive snydt af dem. Og så får du en lille historie fra hverdagen her på kontoret:

Læs mere

Vokseværk hos Censea Office

Vi har fået vokseværk og har ansat to nye medarbejdere, fået større kontorer – og opgraderet vores telefonsystem, så vi kan give en endnu bedre kundeservice.

Læs mere

Tid til flere kunder med telefonpasning hos Lars Blumensaadt

Flere virksomheder investerer i telefonpasning

Læs mere

Telefonpasningsservice reddede festen og ferien

Indehaver af Glostrup Fest- og Serviceudlejning Charlotte Truelsen blev både overrasket og glad, da hun blev forstyrret af sin telefonpasningsservice under sin ferie i Dubai. – En af mine rejsefæller blev ringet op af den telefonservice, som begge vores firmaer benytter. Der var telefonbesked til mig, og det hastede. Det var en noget overraskende oplevelse, men tak til en meget ihærdig og professionel telefonpasning, som fandt mig ad omveje og var med til at redde en stor fest, siger hun.

Læs mere

Sådan fik Anders tid til flere kunder

Forleden blev jeg kontaktet af Anders fra en produktionsvirksomhed med et par hundrede medarbejdere på Sjælland, der overvejede at outsource sin telefonomstilling til en ekstern telefonservice som vores.

Læs mere

Hvad er telefonpasning uden ord?

Ord og telefonpasning hænger unægtelig sammen. Jeg har længe gået og leget med tanken om at lave en video om telefonpasning uden ord - Kan man det, når vi dagen lang taler i telefon med de mange telefonbesøgende der ringer til de virksomheder vi hjælper med receptionsservice og beskedservice?

Læs mere

Professionelt fokus med ekstern telefonservice

Med 25.000 varenumre kan Online Supplies levere alt til kontorerne i danske virksomheder. Men selvom salget foregår via webshoppen, kan kunderne også stå med udfordringer, som de henvender sig om telefonisk. Når telefonen ringer mens de tre medarbejdere er optaget af andre kunder, bliver den besvaret af en professionel, ekstern telefonservice.

Læs mere

De internationale bruger telefonservice i verdensklasse

Den danske maritime virksomhed ERRIA står for drift, nybygning og vedligeholdelse af skibe. Desuden leverer ERRIA containerservice for store danske og internationale virksomheder på globalt plan

Læs mere

Rotterne først og de nye kunder til telefonpasseren

Roskilde Skadedyrsservice benytter en ekstern, professionel telefonpasning, så medarbejderne i marken kan jage rotter, fjerne hvepsebo og stresse muldvarpe uden at blive forstyrret

Læs mere

Fordele med fleksibel og professionel telefonpasning

Ekstern fleksibel telefonpasning reducerer omkostninger og giver kunderne en stemme i røret hver gang, når man ringer til Zealand Care og Seniorland. – Vi har opnået tre vigtige fordele ved at lægge telefonpasningen eksternt: En fleksibel løsning, en tidsbesparelse og en økonomisk besparelse, siger direktør Birgitte Dam Kræmmergaard

Læs mere

En driftsikker løsning med telefonpasning

Direktør i Krea-Tex, Kurt Lessmann, spekulerer aldrig på telefonpasningen i sin virksomhed. Den del har han overladt til en ekstern telefonpasser og receptionist-service.

Læs mere

Kan I hjælpe os med telefonpasningen?

Vores receptionist har brug for en pause - Kan I hjælpe os med telefonpasningen?

Læs mere

Årets Netværker 2014 blev kåret

Titlen gik til Lars Blumensaadt fra Censea Office.

Læs mere

Velkommen til Tina vores nye receptionist

Velkommen til Tina der er startet som receptionist i Censea Office.

Læs mere

Motivation Management har valgt telefonpasning og beskedservice

Telefonpasning og beskedservice valgte Motivation Management receptionen hos Censea Office sig til at hjælpe med. Motivation Management bidrager med inspiration, motivation og forandring til virksomheder. Besøg dem her: www.motivationmanagement.dk

Læs mere

WorksOnline valgte Censea Office

Full-service webbureau WorksOnline har også valgt Censea Office til telefonpasning og receptionsservice.

Læs mere

Opgraderet telefonsystemerne og åbnet endnu en reception

Vi har travlt og har i dag opgraderet telefonsystemerne og åbnet endnu en reception, så vi fortsat kan levere en god telefonpasning til vores kunder og ikke mindst til vores kunders kunder.

Læs mere

De Danske Vognmænd bruger os til deres telefonbesøgende

De Danske Vognmænd har valgt Censea Office til at tage i mod deres telefonbesøgende. Vi glæder os til samarbejdet.

Læs mere

Vi hjælper Erria A/S med telefonpasning og receptionsservice

I dag begyndte vi at hjælpe den børsnoterede shipping virksomhed Erria A/S med telefonpasning og receptionsservice.

Læs mere

e-mærket WEBSHOP og kundeservice

Vil du have en e-mærket webshop skal du have tilgængelig kundeservice (den danske mærkningsordning for sikker nethandel)

Læs mere

Brug for backup service og telefonpasning ?

Stil telefonen om til os når firmaets medarbejdere har brug for at koncentrere sig, eller der opstår en situation hvor i ikke kan besvare telefonen

Læs mere

Sådan kommer virksomheder godt fra start med ekstern telefonservice og receptionsservice

Flere virksomheder har spurgt hvor meget det kræver at komme godt i gang med vores telefonservice, og vi har derfor forsøgt at udarbejde en lille guide. Det er faktisk utrolig nemt at komme i gang, og kræver ikke teknisk bistand for at få besvaret telefonen af et callcenter.

Læs mere

Receptionisten skal også have en pause

Når receptionisten der passer telefonerne i virksomheden også har brug for en pause i løbet af dagen, er i møde, på kursus eller afholder ferie.

Læs mere

Endagsservice

Hvis du har svært ved at besvare alle indkomne opkald fra kunderne når du har travlt eller er på ferie? Så skulle du overveje at få passet telefonen så ingen vigtige opkald eller beskeder går tabt.

Læs mere

Derfor bør håndværkere have professionel telefonpasning

Håndværkere inden for alle faggrupper har travlt. Mureren, tømreren, elektrikeren, vvs´erne, maleren mv. har rygende travlt med opgaver indenfor nye byggerier, ombygninger og renoveringsopgaver, og i al travlheden glemmes ofte håndværkerens vigtigste aktiv: KUNDEN!

Læs mere