Sådan får du tid til kundeservice og mere salg

KundeserviceFlere vælger at outsource kundeservice funktionen og får dermed frigjort tid til at fokusere på kerneforretningen. For kunderne er det vigtigt at opnå hurtig kontakt, og ikke bare hænge i telefonkøen inden der bliver besvaret. Vores receptionister besvarer alle opkald, og hjælper dine kunder så de får en god og positiv oplevelse af samarbejdet med din virksomhed.

Ingen lange menuvalg og dermed kortere ventetider for dine kunder.

Kundeservice er mere end blot at sige goddag

Vi kan hjælpe virksomheder og webshops og være ”kundeservicepunktet”.
Dine kunder får direkte kontakt med vores dygtige kundeservicemedarbejdere og receptionister i kundecentret, og besvarer høfligt alle opkald, hjælper med kundeservice, abonnement service, modtagelse af ordrer og bestillinger, besvarer forespørgsler (også på e-mail) samt reklamationsbehandling. Vi hjælper også gerne med spørgsmål og svar (FAQ).

Naturligvis kan vi også stille om til en medarbejder i virksomheden eller modtage beskeder.

Vi gør det hver dag

Vi betjener virksomheder og webshops i forskellige brancher, store som små, og hjælper kunderne med kundeservice og relaterede ydelser. Opgaverne er ofte varierende og kan også være sæsonbestemte eller tidsbegrænsede.

Vi kan bl.a. håndtere:
• Generel kunde Information, spørgsmål og svar (FAQ)
• Ordremodtagelse fra kunder og indtastning direkte i jeres ordresystem
• Kunderegistreringer
• Kampagnestyring – Udsendelse og pakning af brochurematerialer og kataloger
• Hjælp til oprettelser og ændringer af abonnementer
• Reklamationsbehandling og fejlmeldinger
• Guide og hjælpe ved bestillinger på webshops

Ekstra fordel for indehavere af webshop

Er du indehaver af en webshop og vil du gerne have den e-mærket? (den danske mærkningsordning for sikker nethandel)

En række betingelser skal være opfyldt bl.a.: ”Dine kunder må aldrig være i tvivl om, hvad de kan forvente, når de handler i din netbutik. Derfor skal du have et kundeservicepunkt, hvor det fremgår, i hvilket tidsrum din netbutik kan kontaktes telefonisk”. Du kan læse mere om ordningen her: https://www.emaerket.dk

Sådan får din virksomhed en aftale om kundeservice

En aftale om kundeservice hos Censea Office starter med en kontakt til os. Vi lytter til jeres behov og kan for eksempel aftale et møde hos jer. Efterfølgende sender vi et tilbud på de opgaver, I ønsker udført og som dækker jeres behov.

Få tid til flere kunder

Kundeservice kan være en selvstændig opgave eller kan indgå som en ekstra service i tilknytning til en anden serviceaftale, I har med os. Det kan f.eks. være vores bookingservice eller kontorservice.

Ring på 72 73 64 50 eller send os en mail på info@blumensaadt.org og få flere oplysninger om en aktiv kundeservice og mulighederne for din webshop.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

  Telefonpasning

  Med telefonpasning og beskedservice besvarer vi telefonen med din personlige velkomsthilsen i hele din åbningstid. Beskeder viderebringer vi som mail eller SMS efter dit valg.

  Læs mere

  Kundeservice

  Vi ved at kundeservice er meget mere end blot at tage telefonen.  Du kan højde dit serviceniveau, og samtidig få mere salg.

  Læs mere

  Pauseservice

  Brug vores pauseservice når dine medarbejdere ikke kan besvare telefonen selv. Flytningen sker på få sekunder og dine kunder opdager aldrig ændringen.

  Læs mere

  Kalenderstyring

  Vi styrer din kalender online, og du skal ikke længere fokusere på at finde tid i kalenderen, det har vi styr på. Samtidig sørger vi også for afbud eller ændringer.

  Læs mere

  Bookingservice

  Servicevirksomheder, med en stor kreds af private kunder, kan med fordel benytte Censea Office til at få booket kundebesøg direkte i servicemontørens kalender.

  Læs mere