Er du optaget, så tager vi imod tidsbestillinger fra dine kunder og klienter

Hvor mange kunder taber du om dagen?

Kalenderstyring og tidspasningDet kan være en vanskelig opgave både at servicere kunderne/klienterne, tage telefonen og lave nye aftaler/tidsbestillinger.

Du bliver afbrudt i behandlingen når telefonen ringer, for at modtage en ny tidsbestilling. eller måske skal du bruge tid på at ringe tilbage på beskeder og opkald. Ofte kan det være for sent, og du er gået glip af en ordre fordi du ikke havde tid til at modtage tidsbestillingen.

Vi hjælper dig og holder styr på aftalerne

Vi styrer dine allerede bookede aftaler og booker nye ind for dig – online.

Alle aftaler og ændring af aftaler indtastes direkte i din elektroniske kalender. Hvis henvendelsen er akut, kontakter vi dig på en SMS eller e-mail med information om eventuelle ændringer. Det foregår lige præcist som vi på forhånd har aftalt det.

Online styring i din kalender

Vi booker aftaler direkte ind i din egen online kalender når vi har fået adgang dertil. Den er altid opdateret, så du ved præcis hvilke aftaler du har. Hvis du ikke allerede har en, så hjælper vi dig med at oprette en, og hjælper dig godt i gang.

Ændringer og afbud af tidsbestillingen

Vi håndterer flytninger af tider, forsinkelser, aflysninger og ventelister. Herunder telefonpasning og receptionsservice. Kundeafbud og flytning af planlagte besøg kan vi ligeledes håndtere og opdateres direkte i den elektroniske kalender, som den konkrete aftale hører hjemme i.

Kalenderstyring og tidsbestilling henvender sig til virksomheder i alle størrelser

 • Håndværkere – der ikke kan besvare opkald når de er i gang med arbejdet
 • Klinikker, behandlere, terapeuter, frisører – der ikke vil forstyrres under behandling
 • Auto- og serviceværksteder – hvor der skal bestilles til eftersyn og service
 • Servicecentre, fitnesscentre og coaches – Hvor der skal bestilles ny tid

Få tid til flere kunder

Kalenderstyring og tidsbestilling kan være en selvstændig opgave, eller kan indgå som en ekstra service, i tilknytning til en anden serviceaftale I har med os. Det kan f.eks. være vores Receptionsservice eller Bogholderiservice.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

  Telefonpasning

  Med telefonpasning og beskedservice besvarer vi telefonen med din personlige velkomsthilsen i hele din åbningstid. Beskeder viderebringer vi som mail eller SMS efter dit valg.

  Læs mere

  Kundeservice

  Vi ved at kundeservice er meget mere end blot at tage telefonen.  Du kan højde dit serviceniveau, og samtidig få mere salg.

  Læs mere

  Pauseservice

  Brug vores pauseservice når dine medarbejdere ikke kan besvare telefonen selv. Flytningen sker på få sekunder og dine kunder opdager aldrig ændringen.

  Læs mere

  Kalenderstyring

  Vi styrer din kalender online, og du skal ikke længere fokusere på at finde tid i kalenderen, det har vi styr på. Samtidig sørger vi også for afbud eller ændringer.

  Læs mere

  Bookingservice

  Servicevirksomheder, med en stor kreds af private kunder, kan med fordel benytte Censea Office til at få booket kundebesøg direkte i servicemontørens kalender.

  Læs mere