Kniber det nogle gange med at kunne samle alle dine medarbejdere til et møde i løbet af dagen? Eller kan du ikke give dine ansatte fri på samme tid, fordi der så mangler en til at tage firmatelefonen?

Med en billig telefonpasning-service behøver du ikke bekymre dig om altid at være tilgængelig for dine kunder. Mens I på kontoret samles til et statusmøde eller holder juleferie, bliver dine kunder ikke mødt af en telefonsvarer. De bliver mødt af en professionel telefonpasser med en venlig stemme, der repræsenterer din virksomhed.

Men hvordan fungerer det i praksis at hyre et dansk call center til at besvare din telefon? Det vil vi se nærmere på i dette indlæg.

Viderestilling af din virksomheds telefon

Du viderestiller nemt firmatelefonen til os, og så sørger vi for, at du ikke misser et eneste vigtigt opkald. Når dine kunder ringer på dit nummer, bliver de stillet om til os. Uden at de tager notits af det. Vi sikrer, at de får en god oplevelse – ganske som hvis de fik en af dine egne medarbejdere i røret.

Hvordan ved vi, at det er en af dine kunder, der ringer?

Når en kunde ringer på dit nummer, dukker din virksomhed op på vores skærm. Så kan vi se, at det er din virksomhed, som vi skal svare på vegne af. Vi kan samtidig se en oversigt over dine medarbejdere og deres ansvarsområder – leveret af dig – så vi kan give kunden i røret en god kundeoplevelse ved at stille om til den rigtige medarbejder i første forsøg. Er medarbejderen ikke tilgængelig, tager vi imod besked.
Det lyder næsten for godt til at være sandt, at dine kunder kan få samme høje service, hvis de får en af vores telefonpassere i røret. Men det er det ikke.

God tid til dine kunder ved omstilling

Hver gang vores telefon ringer, tager vi os altid god tid til at hjælpe personen i den anden ende. Det gælder også, når vi har en af dine kunder i røret. Vi vil gerne give den bedste kundeservice og sikre, at personen i den anden ende får en god oplevelse.

Vores erfarne og modne telefonpassere svarer altid på professionel og imødekommende vis, så dine kunder altid føler, at de ringer på et belejligt tidspunkt. Hos os kan de ikke ringe og forstyrre – vi er her for det samme.

En naturlig del af din virksomhed

Vi vil gerne være en naturlig del af din virksomhed. Inden du viderestiller din firmatelefon til os, gør vi et grundigt stykke forarbejde for at lære din virksomhed godt at kende. For at repræsentere din virksomhed på professionel og autentisk vis vil vi gerne vide så meget som muligt om jer. Det gør, at vi også udadtil kan fremstå som en naturlig del af virksomheden.

Spar penge med billig telefonpasning

Ingen opkald går tabt, når vi agerer telefonvagt for dig. Det kan du trygt lade os sørge for. Til gengæld sorterer vi de opkald fra, som du gerne vil slippe for at bruge tid på. Vi screener nemlig dine opkald, så du slipper for beskeder fra insisterende telefonsælgere.

Der er intet at tabe ved at hyre os som din telefonsvarer. Tværtimod får du billig telefonpasning til fordel for et højt serviceniveau.

Vi glæder os til at tage imod dine kunder i røret!