Håndværkere inden for alle faggrupper har travlt. Mureren, tømreren, elektrikeren, vvs´erne, maleren mv. har rygende travlt med opgaver indenfor nye byggerier, ombygninger og renoveringsopgaver, og i al travlheden glemmes ofte håndværkerens vigtigste aktiv: KUNDEN!

Mester må i arbejdstøjet
Virksomhederne har ofte så travlt, at mester selv må i arbejdstøjet, og hjælpe til med arbejdet, og derfor ikke har tid til at tale med sine eksisterende eller måske nye kunder.
Når arbejdsdagen er slut skal der følges op på de mange ubesvarede opkald, bestilles varer, bogføres og lave andet administrativt arbejde. Måske kommer mester for sent til at byde på en opgave fordi telefonen ikke blev besvaret?

Det koster på bundlinien
Ordren eller muligheden for at afgive et attraktivt tilbud går til konkurrenten (det var faktisk det der fødte ideen til Blumensaadt Business office telefonpasning og receptionsservice) fordi telefonen ikke blev besvaret. En potentiel kunde forventer ikke at blive mødt af en standard telefonsvarer når der ringes til et professionelt firma.

Håndværkere har travlt – No time for bullshit!
Træt af ligegyldige sælgere i telefonen – Få de rigtige kundeopkald og spar tid.
Vi screener alle opkald og kun relevante opkald stilles om til rette medarbejder eller modtager besked med information om opkalders navn, firmanavn, telefonnummer og en besked samt information om hvad der skal ske: “Ring venligst”, “Send en mail”, “Haster” mv.
Du sparer tid, da vi håndterer disse opkald efter jeres anvisninger. Der er ikke tid til opkald fra telefonsælgere fra ind- og udland, spørgeundersøgelsesfirmaer eller andet godtfolk. Kun opkald der har betydning for virksomheden behandles med viderstilling eller beskedmodtagelse.

Få din egen receptionist – Det er god business
En receptionist der besvarer telefonen med virksomhedens egen personlige velkomsthilsen som var de ansat hos dig, og modtager den telefonbesøgende, venligt lytter, informerer samt modtager en besked der omgående sendes til Mester eller den medarbejder det vedrører på e-mail eller SMS efter eget valg. Mester kan være sikker på at telefonen bliver besvaret og ingen vigtige opkald går tabt.

Du kan også komme i gang med det samme
Det er nemt at komme i gang med professionel telefonpasning, og vi hjælper dig med opstart, guider dig og dine medarbejdere når de og kunderne oplever denne nye service.

Vi hjælper håndværkere og andre virksomheder hver dag
Se hvad vores kunder har fået ud af at benytte ekstern telefonservice i deres virksomheder, og kontakt mig på telefonnummer 72 73 64 50 eller udfyld kontaktformularen her, og hør hvordan vi kan hjælpe dig og dit firma med en receptionsservice der virker.

Med venlig hilsen

Lars Blumensaadt

PS. du kan også læse mere i artiklen i “Opfordring til de små: Tag så telefonen!” der blev bragt i Ekstra Bladet – Håndværkeren.