Er du håndværker og driver du en tømrerforretning et VVS-firma eller en anden type håndværkervirksomhed, hvor kunderne ringer ofte mens du arbejder? Eller står du måske i spidsen for en rengørings- eller en anden type servicevirksomhed, der har mange telefonopkald fra kunder hver eneste dag?

Hos Censea Office kan vi hjælpe dig med telefonpasning og beskedservice.
Vi er sat i verden for at gøre hverdagen nemmere for dig. Hvad enten du er håndværker eller driver en servicevirksomhed. Med vores hjælp får du frigivet tid til at fordybe dig i dit arbejde uden at have en kimende telefon i lommen dagen lang.

Hvorfor skal du lade os passe din firmatelefon?

  • Du slipper for at blive forstyrret i tide og utide mens du arbejder som håndværker
  • Du kan fordybe dig i dit arbejde uden afbrydelser fra telefonen.
  • Du kan slukke din telefon med god samvittighed.
  • Du kan gøre din dag mindre stresset.
  • Du får telefonbeskeder, og kan besvare dem når det passer dig.
  • Dine kunder ringer aldrig forgæves eller møder en stresset stemme.
  • Dine kunder opdager ikke, at vi besvarer din telefon.

Telefonpasning – gør dine kunder og dig selv en tjeneste

Vil du gerne slippe for, at din firmatelefon ringer, når du selv har fri, eller når du er ude for at tale med en kunde eller står midt i arbejdet med en konkret opgave?

Dine kunder bliver til hver en tid mødt af en venlig stemme, når de ringer til dig.
Den telefonbesøgende modtages af vores receptionister med din personlige velkomsthilsen og firmanavn. Kunderne kan ikke ringe på et dårligt tidspunkt, da vi altid sidder klar ved telefonerne.

Med vores telefonpasning og beskedservice for håndværkere bliver det meget nemmere for dig at holde fri eller arbejde uforstyrret. Du behøver ikke bekymre dig om din firmatelefon, men kan roligt slukke den.
Vores receptionister sørger for at du får besked fra os om, hvem, der har ringet, og hvem, som du skal ringe tilbage til, når du er tilbage på arbejde eller klar til at ringe tilbage. Naturligvis medfølger der en kort besked om hvad opkaldet omhandler, så du er forberedt inden opringningen
Hvorvidt du foretrækker at få dine telefonbeskeder på mail eller SMS eller begge dele, er helt op til dig.

Bestil telefonpasning til din håndværker eller servicevirksomhed

Vi skal alle være tilgængelige hele tiden, og det er naturligvis umuligt at være.
Kunderne ringer hurtigt videre til den næste håndværker hvis telefonen ikke bliver besvaret, da ikke alle ønsker at lægge en besked på en telefonsvarer.
Vi besvarer derfor alle opkald og sørger for at ingen går tabt.

Kontakt os allerede i dag, hvis du gerne vil høre mere om de telefonservices, som vi kan tilbyde dig. Vi laver både faste aftaler om telefonpasning og aftaler, der går på, at du selv kan sige til, når du har behov for, at vi skal besvare din telefon. Nemt og fleksibelt.

Ring til os på telefon 72 73 64 50 hvis du vil høre mere om hvordan vi kan hjælpe din håndværker eller servicevirksomhed, eller send en mail til os på info@blumensaadt.org.