Indehaver af Glostrup Fest- og Serviceudlejning Charlotte Truelsen blev både overrasket og glad, da hun blev forstyrret af sin telefonpasningsservice under sin ferie i Dubai. – En af mine rejsefæller blev ringet op af den telefonservice, som begge vores firmaer benytter. Der var telefonbesked til mig, og det hastede. Det var en noget overraskende oplevelse, men tak til en meget ihærdig og professionel telefonpasning, som fandt mig ad omveje og var med til at redde en stor fest, siger hun.

Charlotte Truelsen befandt sig i et træningscenter i sit ferieparadis Dubai uden tanker for mails, SMS-beskeder og Facebook. Det var et tidspunkt på en feriedag, hvor hun tog sig en times tid i træningsmaskinerne og lod telefonen ligge for at få sved på panden og pulsen op.

I situationen var hun helt uvidende om, at en af virksomhedens chauffører stod ude hos en kunde og havde akut behov for at tale med sin chef. Både kunden og chaufføren havde kontaktet Charlotte, og havde flere gange fået en medarbejder hos den professionelle telefonpasning i telefonen. Hos Censea Office, der yder telefonpasningsservice, forstod man, at det var en hasteopgave og tog utraditionelle metoder i brug for at indfange Charlotte Truelsen i Dubai.

Telefonpasseren ventede kun kort tid på en reaktion via mail og SMS, før man tog det helt usædvanlige skridt at henvende sig til en af sine andre kunder, som var med på samme ferie.

– Jeg blev temmelig overrasket, da min bekendte kom løbende og forstyrrede mig i træningscentret. Jeg kunne på et øjeblik få løst det akutte problem, og jeg blev både glad og taknemmelig over den ihærdighed, som Censea Office lagde for dagen. Det gav ro og tryghed hos kunden, som skulle holde en stor fest, og jeg kunne fortsætte ferien med god samvittighed, siger Charlotte Truelsen.

Samler på tilfredse kunder

Charlotte Truelsen samler på tilfredse kunder i den fest- og serviceudlejnings virksomhed, som hun står i spidsen for. Derfor benytter hun en professionel telefonpasning, når hun er til møder eller som i dette tilfælde holder ferie.

– Det er en god service for kunden, at der altid er en stemme i telefonen, når de vil i kontakt med Glostrup Fest- og Serviceudlejning. Og det er sådan set også en service for mig. Jeg kan være væk fra telefonen og kan være sikker på, at den bliver taget, siger hun.

Som indehaver er hun meget opmærksom på at have en telefonservice, der fungerer optimalt.

– Vi er jo udbredt en netbutik med www.glostrup-service.dk så hvis kunderne ringer for at tale med os og ikke kan få svar i telefonen, vil de jo ringe videre til den næste. Under min ferie i Dubai strakte telefonservicen sig ud over det forventelige, siger hun.

Fastholder ordrer med telefonpasning

– Professionel telefonpasning betyder for min virksomhed, at vi ikke mister ordrer. Tværtimod fastholder vi ordrerne, fordi kunden altid kan få hul igennem, når de ringer.  Når de har talt med en medarbejder hos Censea Office, bliver der lagt telefonbesked til mig, og jeg vil hurtigst muligt vende tilbage. Det er den gode service, min virksomhed står for, siger Charlotte Truelsen.

Situationen på Dubai-ferien, hvor den professionelle telefonpasning i en meget akut situation gik via en netværkspartner, for at nå frem til Charlotte Truelsen, er en af de episoder, der bliver fortalt i virksomheden med et smil på læben.

– Det er godt at være kunde hos en telefonservice, der kæmper bravt for at få en vigtig besked igennem, siger Charlotte Truelsen.

Læs mere om fordelene ved telefonpasning og telefon back up hos Censea Office.