Vi har fået vokseværk og har ansat to nye medarbejdere, fået større kontorer – og opgraderet vores telefonsystem, så vi kan give en endnu bedre kundeservice.

Nye medarbejdere og vokseværk hos Censea Office

 

 

 

 

 

 

Vokseværk og 2 nye medarbejdere til telefonerne

Ny medarbejder hos Censea Office er Anette Aagaard Nør (tv). Hun har tidligere arbejdet som salgskoordinator og salgskonsulent og har stor erfaring med telefonpasning og betjening af kunder.
Vores anden nye medarbejder er Lisbeth Bloch Rønsholt (th), som i mange år har været lægesekretær for en speciallæge. Hun har ligesom Anette stor erfaring med både kundeservice og koordinering.

I Censea Office fungerer Lisbeth og Anette nu som telefonreceptionister, hvor de screener, stiller opkald videre til de rette medarbejdere, tager imod beskeder osv. De varetager også sekretæropgaver, tager sig af bookingservice o.l.

Opgraderet system og større lokaler

Og det er ikke kun medarbejderstaben, der er udvidet og fået vokseværk. I forbindelse med ny ansættelserne har vi også fået større kontorer her i Den hvide By i Køge. (Samme sted).

Derudover har vi investeret i en større opgradering af vores telefonsystemer. Det betyder, at vi nu er hurtigere på tasterne og kan give en både hurtigere og smidigere kundeservice.

Sådan undgår din virksomhed opkald fra sælgere

Uanset, om du benytter telefonservice eller ej, kan det være en fordel at beskytte din virksomhed mod reklamer – hvis du fx ønsker at undgå telefoniske opkald fra sælgere. Vælger du reklamebeskyttelse i CVR-registeret, må telefonsælgere nemlig ikke ringe til din virksomhed.

Sådan gør du:

  • Gå ind på cvr.dk – hvorefter du bliver viderestillet.
  • Log ind på ”mit virk” med NemID.
  • Vælg ”Gå til mit virk” i menuen i højre side.
  • Klik på ”Se alle virksomhedsoplysninger” i den gullige rubrik med virksomhedsoplysninger.
  • Find ”Reklamebeskyttelse”: Hvis der ikke står ”Ja” ud for ”Reklamebeskyttelse”, kan du nemt til vælge den der.

Hav et rigtig dejligt forår!
Lars Blumensaadt vil tage din telefon og callcentret har fået vokseværk

 

 

 

 

 

Med venlig hilsen

Lars Blumensaadt
Censea Office ApS
Galoche Allé 15
4600 Køge
Telefon: +45 72 73 64 50