Stil telefonen om til os når firmaets medarbejdere har brug for at koncentrere sig, eller der opstår en situation hvor i ikke kan besvare telefonen.

Alle virksomheder kender det; Der opstår en akut situation og alle slipper alt hvad de har i hænderne for at få løst udfordringen. Vi vil gerne være din backup service når det brænder på eller i har behov for at holde møde/kursus eller blot har brug for arbejdsro til et projekt eller en anden opgave.

Vi håndterer alle jeres opkald og sørger for at kunderne blive betjent at vores dygtige receptionister (som var de ansat i jeres virksomhed), som vil opleve den samme gode kundeservice de er vant til. Naturligvis besvares opkaldene med jeres velkomstbesked og firmanavn.

Beskeder sendes omgående på mail til de rette kontaktpersoner med oplysninger om: Navn, firmanavn, telefonnummer, hvad det omhandler og hvad modtageren af beskeden bedes gøre f.eks. Ringe tilbage, send en mail, det haster mv.

Stil telefonen om til vores reception og backup service efter behov. Nogle få minutter, timer eller længere perioder. Vi sørger for at ingen opkald går tabt og besvares professionelt af vores receptionister, så jeres telefonbesøgende får den sædvanlige gode kundeservice.

Start nu
Vi opretter samtlige af jeres medarbejdere i vores receptionsservice system. I omstiller jeres hovednummer til et receptionsnummer der tilgår fra Censea Office når behovet opstår. Vi er jeres reception og passer alle de indkomne opkald når i har brug for backup service og telefonpasning.

Udtalelse fra kunde:
“Meget professionel telefonbetjening. Telefonen bliver altid taget og de beskeder, der bliver givet videre fra Censea Office, er altid fyldestgørende og korrekte (Navne, telefonnummer, emne osv.)”

Kontakt os for mere information og et godt tilbud der matcher virksomhedens behov:
Tlf. 72 73 64 50 eller send en os en e-mail: info@blumensaadt.org