Nå mere ved at outsource jeres booking og få tid til flere kunder

BookingserviceServicevirksomheder, med en stor kreds af private kunder, kan med fordel benytte Censea Office til at få booket kundebesøg direkte i servicemontørens kalender.

Booking af det årlige serviceeftersyn, booking af vinduespolering eller rengøring og booking af andre serviceydelser og servicetjek. Få jeres bookingopgaver hos private kunder klaret eksternt, så I kan bruge tiden på jeres kerneopgaver. Bookingservice hos Censea Office er en oplagt mulighed for travle virksomheder.

Montøren og teknikeren får mere tid

Montøren eller serviceteknikeren skal ofte bruge flere opkald til kunden for at få en aftale i hus. Ved at lade vores receptionister stå for bookningen, sparer I tid, og den tid kan I bruge bedre på jeres primære opgaver.

Vi booker aftaler direkte i din medarbejders kalender

Du kender det sikkert som mester, serviceleder eller servicemontør: I bruger alt for meget tid på telefonbookning af besøg hos kunderne.

De fleste håndværkere og servicevirksomheder med mange privatkunder kender det. Det kan være svært at få kontakt for at indgå aftale om det faste montørbesøg eller de løbende servicetjek. Derfor bruger I unødigt meget tid på at tale i telefon for eksempel under kørslen eller mens I arbejder.

Ruteplanlægning og mere effektiv arbejdstid

Vi står for bookningen af jeres aftaler og indtaster alle opgaver direkte i de udegående teknikeres og montørers kalendere. Vores professionelle receptionister tager højde for køretid og geografi, så I kan optimere arbejdstiden. Desuden tager vi højde for opgavens varighed efter de standarder, vi aftaler med jer.

Ombookninger og flytning af aftaler

Kundeafbud og flytning af planlagte besøg kan vi ligeledes håndtere og opdatere direkte i den elektroniske kalender, som den konkrete aftale hører hjemme i.
Alle aftaler og ændring af aftaler indtastes direkte i servicemontørens elektroniske kalender. Hvis henvendelsen er akut, sender vi en SMS eller e-mail med information om de eventuelle ændringer. Det foregår lige præcist som vi på forhånd har aftalt det med jer.

Din virksomhed kan få eget servicenummer der besvares med jeres personlige velkomsthilsen

De virksomheder, der vælger bookingservice får deres eget servicenummer. Dette nummer kan kunderne ringe til for at indgå en aftale, flytte en aftale eller ændre deres tidsbestilling.

Sådan får din virksomhed en aftale om bookingservice

En aftale om bookingservice hos Censea Office starter med en kontakt til os. Vi lytter til jeres behov og kan for eksempel aftale et møde hos jer. Efterfølgende sender vi et tilbud på de opgaver, I ønsker udført og som dækker jeres behov.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

  Telefonpasning

  Med telefonpasning og beskedservice besvarer vi telefonen med din personlige velkomsthilsen i hele din åbningstid. Beskeder viderebringer vi som mail eller SMS efter dit valg.

  Læs mere

  Kundeservice

  Vi ved at kundeservice er meget mere end blot at tage telefonen.  Du kan højde dit serviceniveau, og samtidig få mere salg.

  Læs mere

  Pauseservice

  Brug vores pauseservice når dine medarbejdere ikke kan besvare telefonen selv. Flytningen sker på få sekunder og dine kunder opdager aldrig ændringen.

  Læs mere

  Kalenderstyring

  Vi styrer din kalender online, og du skal ikke længere fokusere på at finde tid i kalenderen, det har vi styr på. Samtidig sørger vi også for afbud eller ændringer.

  Læs mere

  Bookingservice

  Servicevirksomheder, med en stor kreds af private kunder, kan med fordel benytte Censea Office til at få booket kundebesøg direkte i servicemontørens kalender.

  Læs mere