Fri for bogføring, regnskab, løn, indberetninger og moms

Som virksomhedsejer slipper du ikke uden om de daglige opgaver: regnskab, bogføring, løn og indberetning af moms. Du bliver fri for det, hvis du vælger at lade Censea Office klare opgaverne for dig.

Sådan bliver du gode venner med Skat

Med mindre du er vild med regnskab og kassebøger, kan du overlade bogføring, moms, regnskab, afstemninger løn og bilag til Censea Office.
Vi sørger vi for, at der er styr på bogholderiet. Til tiden. Hver gang og Skat elsker når der er styr på tingene.

Sådan virker det til daglig

Du giver os alle dine bilag. Du kan komme med det hele i en kasse, i mapper eller sende en mail med de indscannede bilag. Overlad alle indberetninger, indbetalinger og regnskaber til os. Så kan du bruge tid på din kerneforretning.

Vi arbejder i e-conomic, C5, Dataløn samt en række andre løn- og regnskabsprogrammer. Hvis du ikke benytter et økonomi- eller lønsystem hjælper og rådgiver vi gerne om valg af program, opsætning og indtastning af dine data, og instruerer dig i brugen så du altid har overblik.

Lad os hjælpe, det tager tid at gøre det selv. Bruger du din kostbare tid på at finde bilag, afstemme konti og sende rykkere? Er du specialist i økonomi, regnskabsføring og indberetninger af moms og skat? Eller vil du have fokus på at drive og udvikle din virksomhed? Timer, der går fra din selvstændige virksomhed.

Vi kommer gerne ud til dig i din virksomhed og bogfører

Bogholderen kommer gerne ud til din virksomhed, og får på stedet styr på bilag og indberetninger. Det kan være efter behov eller en fast aftale når det passer dig. Denne service koster ikke ekstra.

Det hjælper vi med og klarer for dig:

 • – Daglig bogføring af bilag
 • – Indberetning og indbetaling af moms
 • – Periodevise regnskaber og evt. klargøring til revisor
 • – Afstemning af kassebog og konti
 • – Fakturering af kunder
 • – Betalingsservice
 • – Betaling af fakturaer
 • – Rapportering
 • – Administration af løn
 • – Selvangivelse
 • – Debitorrykning og oprettelse af inkassosager

Foreninger og klubber har også glæde af bogholderiservice

Frivillige foreninger og klubber hjælper vi også gerne med at holde styr på bogholderiet og regnskabet. Vi sørger for at kassen stemmer, medlemslisterne er opdateret og

kontingenter og opkrævninger udsendes rettidigt.

Ved ekstra klub eller foreningsaktiviteter, kan vi også hjælpe med udsendelse og opdatering af tilmeldinger, girokort samt anden information.

Sådan får din virksomhed en aftale om bogholderiservice

En aftale om bogholderiservice hos Censea Office starter med en kontakt til os. Vi lytter til jeres behov og kan for eksempel aftale et nærmere møde hos jer. Efterfølgende sender vi et tilbud på de opgaver, I ønsker udført og som dækker jeres behov.

Få tid til flere kunder

Bogholderiservice kan være en selvstændig opgave eller kan indgå som en ekstra service i tilknytning til en anden serviceaftale, I har med os. Det kan f.eks. være vores telefonservice eller kontorservice.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

  Telefonpasning

  Med telefonpasning og beskedservice besvarer vi telefonen med din personlige velkomsthilsen i hele din åbningstid. Beskeder viderebringer vi som mail eller SMS efter dit valg.

  Læs mere

  Kundeservice

  Vi ved at kundeservice er meget mere end blot at tage telefonen.  Du kan højde dit serviceniveau, og samtidig få mere salg.

  Læs mere

  Pauseservice

  Brug vores pauseservice når dine medarbejdere ikke kan besvare telefonen selv. Flytningen sker på få sekunder og dine kunder opdager aldrig ændringen.

  Læs mere

  Kalenderstyring

  Vi styrer din kalender online, og du skal ikke længere fokusere på at finde tid i kalenderen, det har vi styr på. Samtidig sørger vi også for afbud eller ændringer.

  Læs mere

  Bookingservice

  Servicevirksomheder, med en stor kreds af private kunder, kan med fordel benytte Censea Office til at få booket kundebesøg direkte i servicemontørens kalender.

  Læs mere