Censea Office stiftet i 2009.

Hvad laver vi?

Vi hjælper virksomheder med at passe telefonen. I de situationer, hvor det ikke er muligt for dig at tage din telefon, sikrer vi, at ingen opkald går tabt. Hvis du har flere medarbejdere, fungerer vi som virksomhedens receptionist og sørger for at omstille opkald til den rigtige medarbejder. Vi filtrerer også uønskede opkald fra fx sælgere fra, så medarbejderne ikke forstyrres unødigt.

Vores receptionsservice kan desuden indeholde kundeservice, hvor vi besvarer kundehenvendelser, tager imod ordrer, bestiller materialer osv. – eller sekretæropgaver som bookning og kalenderstyring. Hvis du ønsker det, kan vi stå for hele dit bogholderi, så du kan koncentrere dig om at passe din virksomhed – og få tid til flere kunder.

Hvem bruger os?

Vi servicerer såvel enkeltmandsvirksomheder og små webshops som store, børsnoterede selskaber. Uanset størrelsen oplever vores kunders kunder, at de bliver godt modtaget. Vores service er på en måde helt simpel, men samtidig af ekstrem vigtighed – for det er afgørende, at man bliver modtaget ordentligt, professionelt og imødekommende, når man ringer til en virksomhed.

Hvem er vi?

Vi er voksne mennesker med erfaring og forretningsforståelse. Vi ved, hvad det vil sige at yde god service og repræsentere virksomheder udadtil – og er altid klar til at yde en ekstraordinær indsats.

Vi består af:

 • Lisbeth Bloch Rønsholt – Har mere end 20 års erfaring indenfor kundeservice, logistik, ledelse, koordinering samt fra den sundhedsfaglige sektor.
 • Anette Aagaard Nør – Har stor erfaring med betjening af kunder og telefonpasning som  tidligere salgskoordinator og salgskonsulent
 • Camilla Mie Rasmussen – Har mangeårig erfaring indenfor service og kundepleje fra detailhandel og sundhedssektoren
 • Elena Duran Højlind – Har mangeårig erfaring indenfor service og kundepleje fra detailhandel
 • Jan Drøscher – Har mere end 15 års erfaring indenfor regnskab og økonomistyring – både fra sin tid som erhversrådgiver i Nordea og fra mange år som controller og regnskabschef.

En del af vores kunders virksomhed

Vi er et mindre callcenter og har ambitioner om at være de bedste på markedet. Vi vægter den personlige relation til vores kunder højt og vil gerne være en del af vores kunders virksomhed. De fleste af vores kunder bliver hos os år efter år, fordi vi ikke opleves som en ekstern partner, men som virksomhedens egen dedikerede receptionist.

Dine fordele ved at samarbejde med os:

 • Du undgår at miste kunder, fordi telefonen ikke bliver taget.
 • Du slipper for at ansætte en receptionist – eller for at tænke på afløsning under ferie og sygdom.
 • Du kan trække på os en gang imellem, i en afgrænset periode eller som en fast ordning, og alle vores ydelser kan skaleres op og ned efter dine aktuelle behov.
 • Teknikken er i orden; vi anvender det bedste system, der findes – det er dansk, med backup og skalerbart efter dine behov.
 • Vi screener de indgående opkald – så du og dine medarbejdere ikke spilder tiden, men får tid til flere kunder.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

  Telefonpasning

  Med telefonpasning og beskedservice besvarer vi telefonen med din personlige velkomsthilsen i hele din åbningstid. Beskeder viderebringer vi som mail eller SMS efter dit valg.

  Læs mere

  Kundeservice

  Vi ved at kundeservice er meget mere end blot at tage telefonen.  Du kan højde dit serviceniveau, og samtidig få mere salg.

  Læs mere

  Pauseservice

  Brug vores pauseservice når dine medarbejdere ikke kan besvare telefonen selv. Flytningen sker på få sekunder og dine kunder opdager aldrig ændringen.

  Læs mere

  Kalenderstyring

  Vi styrer din kalender online, og du skal ikke længere fokusere på at finde tid i kalenderen, det har vi styr på. Samtidig sørger vi også for afbud eller ændringer.

  Læs mere

  Bookingservice

  Servicevirksomheder, med en stor kreds af private kunder, kan med fordel benytte Censea Office til at få booket kundebesøg direkte i servicemontørens kalender.

  Læs mere