Årets Netværker 2014. Titlen gik til Lars Blumensaadt.

Lars Blumensaadt-1

Formanden for NETVÆRKET Steen Witthøfft der overrakte pokalen til Lars Blumensaadt, mens Peter Nielsen fra NETVÆRKETs bestyrelse overrækker en HB Køge-trøje, halstørklæde og medalje + en lækker gavekurv fra Oliehuset.

Da NETVÆRKET tirsdag aften – for sidste gang i 2014 – mødtes til “3. tirsdag…”, var det tid til kåring af “Årets Netværker”. Det er tredje gang titlen bliver uddelt. Sidste år gik den til Lasse A. Sørensen fra Danske Bank, mens den i 2012 blev tildelt Michael Seindal fra Tønden.

Vinder af titlen som Årets NETVÆRKET 2014 blev Lars Blumensaadt fra Censea Office.

Censea Office blev stiftet af Lars Blumensaadt i 2009. Virksomheden har fem medarbejdere på adressen Galoche Allé 15 i Køge. Censea Office er et professionelt callcenter, der hjælper med telefonpasning, receptionsservice, kontorservice, bogholderi og it-kurser.

Herunder kan du læse hvad der er blevet sagt og skrevet om Lars Blumensaadt og de fire andre nominerede til titlen som Årets Netværker 2014.

Lars Blumensaadt-2

En glad Lars Blumensaadt i selskab med HB Køges adm. direktør Peter Frank.

Årets Netværker 2014
Lars Blumensaadt, Censea Office
Lars Blumensaadt deltager aktivt til så mange arrangementer som muligt – har altid en gæst eller tre med, og flere af dem har allerede tegnet med HB Køge og NETVÆRKET.

I sit virke som reception/gatekeeper for Erhvervsservice Køge og mange andre virksomheder på Galoche Alle – går han forrest som en god ambassadør og magnet for HB Køge og NETVÆRKET.
Blumensaadt har stillet deres kompetencer til rådighed kvit og frit for HB Køge – så de i dag er reception for HB Køge og NETVÆRKET.
Derudover får de sat administrationen, trænere og ledere fra HB Køge på træningsbanen – så de kan få trænet og opgraderet deres kompetencer i Excel, Word og Outlook.

Sagt om Lars: Lars er altid god til at tage imod nye medlemmer, hjælpe og skabe relationer. Han har også meldt sig som frivillig til at styre mandagsstævnemøderne.