Er du advokat eller har du en advokatsekretær til at besvare din telefon, eller er hun også optaget af andre opgaver? Eller ringer den i lommen i tide eller utide, mens du sidder til retsmøder eller klientmøder?

Hos Censea Office tilbyder vi telefonpasning og receptionsservice. Hvad enten du er advokat eller revisor, kan du have stor gavn af vores telefonservice. Vi tager telefonen, når du ikke kan, og vi sørger for, at ingen af dine klienter ringer forgæves. Hos os er der hjælp at hente til telefonpasning, lige meget om du driver en stor eller en mindre virksomhed.

Fordele ved telefonpasning til advokater eller revisorer

  • Du får ro til at arbejde.
  • Du bestemmer selv, hvornår vi skal passe din telefon.
  • Du har altid en til at besvare din telefon.
  • Du er dækket ind ved ferie eller sygdom.
  • Dine klienter ringer aldrig forgæves.
  • Dine klienter bliver mødt af en venlig og professionel stemme.
  • Dine klienter opdager ikke, at det er os, der besvarer din telefon. 

Spar penge med receptionsservice

Det er dyrt at ansætte sin egen receptionist til sin advokatvirksomhed eller revisorforretning, og du er ikke dækket ind ved sygdom eller ferie. Sætter du os til at passe din telefon, er du altid dækket ind. Der er nemlig altid en til at tage røret – og ingen ringer forgæves.

Du får din egen personlige receptionist til din advokatvirksomhed eller revisorforretning uden selv at skulle ansætte en. Det er både nemmere, billigere og mere effektivt i det lange løb.
Vi passer telefonen til daglig for både revisorer og advokater, og forstår hvor vigtigt det er at der stilles om eller modtages besked til den rette medarbejder første gang. Vores receptionister er alle voksne mennesker med stor erfaring i kundeservice og telefonservice hos revisorer og advokater.

Alle vores medarbejdere har naturligvis tavshedspligt og behandler alle henvendelser fortroligt – også i henhold til Persondataforordningen.

Skræddersyet telefonpasning til revisorer eller advokater

Vil du gerne have en fast aftale om telefonpasning til din advokatvirksomhed? Eller vil du gerne kunne slå receptionsservice til efter behov?

Vi skræddersyr gerne en løsning, der passer til din advokat eller revisor virksomheds behov. Vil du gerne have os til at passe din telefon på bestemte tidspunkter, gør vi det, eller passer det bedre ind i din revisorforretning, at du kan ringe til os og bestille telefonpasning, når du har behov for det, finder vi også ud af det. Vi sidder klar ved telefonerne, og vi er altid klar på også at besvare din telefon og byde dine klienter velkommen.

Med en integration fra jeres kalender direkte til vores telefonsystem, kan vi give jeres telefonbesøgende hurtigere og endnu mere præcise informationer om hvornår den pågældende medarbejder har fri, i møde eller bliver tilgængelig igen. Vi sørger naturligvis for at sende telefonbesked hvis der er optaget og du kan frit vælge om de skal modtages på e-mail eller SMS.

Skal vi passe din telefon?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil høre mere om de telefonservices, som vi udbyder. Du kan ringe til os på telefon 72 73 64 50 eller skrive til os på info@blumensaadt.org.